Povezane vesti
Brena o nemaštini: Jela sam hleb i jogurt da bih uštedela
Nova 12.02.2022
Folk zvezda Lepa Brena danas uživa u lagodnom životu, ali je na početku karijere morala mnogo toga da žrtvuje kako bi ostvarila uspeh. Ona je ispričala da je tokom studenskih dana gladovala kako bi uštedela novac. „U svojoj devetnaestoj godini sam… »
Bila sam jako gladna, onda mi se sve smučilo! Nepoznati detalji o Breninoj nemaštini, otkrila kako je stekla bogatstvo!
Kurir 12.02.2022
Pevačica Lepa Brena sada živi u izobilju, a nikada nije krila da je odrasla u nemaštini i bedi. Ona je tokom studenskih dana gladovala kako bi uštedela novac. - U svojoj devetnaestoj godini sam upisala turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu. Nekih… »
Vesti dana »

Francuska osudila plan Izraela Pariz oštro kritikovao ideju Tel Aviva da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 21 minutajoš 32 povezane

Tramp će Putinu dati ove ključne teritorije?! Blumberg: Ovako bi mogao da izgleda sporazum SAD i Rusije, najbolniji udarac za Zelenskog
Večernje novosti pre 12 minutajoš 33 povezane

Sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo i Metohiju; Popović: Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija
RTV pre 1 satjoš 34 povezane

Uklonjen spomenik Pavlu Đurišiću: Meštani izmestili obeležje u obližnju crkvu
Kurir pre 2 satajoš 26 povezanih