Povezane vesti
Brena o nemaštini: Jela sam hleb i jogurt da bih uštedela
Nova 12.02.2022
Folk zvezda Lepa Brena danas uživa u lagodnom životu, ali je na početku karijere morala mnogo toga da žrtvuje kako bi ostvarila uspeh. Ona je ispričala da je tokom studenskih dana gladovala kako bi uštedela novac. „U svojoj devetnaestoj godini sam… »
Bila sam jako gladna, onda mi se sve smučilo! Nepoznati detalji o Breninoj nemaštini, otkrila kako je stekla bogatstvo!
Kurir 12.02.2022
Pevačica Lepa Brena sada živi u izobilju, a nikada nije krila da je odrasla u nemaštini i bedi. Ona je tokom studenskih dana gladovala kako bi uštedela novac. - U svojoj devetnaestoj godini sam upisala turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu. Nekih… »
Vesti dana »
Crveni meteoalarm za jug Srbije: Prete oluje sa gradom većim od pet centimetara i orkanskim vetrom
ROMinfomedia pre 1 satjoš 65 povezanih
Eskalacija sukoba: Iran napao američke baze, Jordan presreo iranske dronove
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Oglasilo se VJT u Smederevu nakon utapanja četvorogodišnjeg deteta u akva-parku: Pokrenuta istraga, naložena obdukcija
Nova pre 25 minutajoš 20 povezanih
Odbornik iz Zubinog Potoka: Srušene tri srpske vikendice na obali jezera Gazivode
Beta pre 5 minutajoš 13 povezanih
Đurić: Dobri odnosi sa svim svetskim silama i susedima, strateško opredeljenje EU
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih