Povezane vesti
Vučević obišao radove na železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV 12.02.2022
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zahvalio je radnicima javnih komunalnih preduzeća, saradnicima iz privatnog sektora, kineskim partnerima i svima drugima koji besprekidno, 24 časa svakog dana, rade na renoviranju novosadske Glavne… »
Vučević: Beograd i Novi Sad nikad nisu bili bliži, brza pruga će uskoro biti spremna i ja znam da će Novosađani biti…
Srbija danas 12.02.2022
Miloš Vučević na svom profilu na Instagramu objavio lepe vesti.. Hvala radnicima javnih komunalnih preduzeća, saradnicima iz privatnog sektora, kineskim partnerima i svima drugima koji besprekidno, 24 časa svakog dana, rade na renoviranju novosadske… »
Vučević: Ponosan sam što sam deo Srbije koja postaje bolja i brža
Dnevnik 12.02.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je radove na rekonstrukciji Glavne železničke stanice i tom prilikom se zahvalio radnicima javnih komunalnih preduzeća, saradnicima iz privatnog sektora, kineskim partnerima i svima drugima koji besprekidno… »
Vesti dana »

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Doček uz baklje za zlatne "orliće" u Beogradu: Čović dočekao prvake Evrope, Miličić i Pavlović sa sinovima
Mondo pre 22 minutajoš 27 povezanih

Eu sprema 19. paket sankcija Rusiji: "Treba da vide da smo odlučni"
Telegraf pre 7 minutajoš 166 povezanih

VIDEO: Kolona oklopnih policijskih vozila krenula ka Novom Beogradu
Radio 021 pre 3 minutajoš 12 povezanih