Povezane vesti
Juče sam bila na kontroli, svi su uz mene: Đanijeva Slađa otkrila kako se oseća nakon teške operacije - Nije jednostavno
Mondo 12.02.2022
Đanijeva supruga se oporavlja kod kuće. Đanijeva supruga se oporavlja kod kuće. Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković, operisana je pre nekoliko dana nakon što joj je otkriven tumor bubrega. Slađa je izašla iz bolnice i oporavlja se… »
Bitno da mi je glava na ramenima! Slađa Đanijeva progovorila nedelju dana posle teške operacije, otkrila kako se sada oseća
Kurir 12.02.2022
Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković pre nekoliko dana hitno je operisana nakon što joj je dijagnostifikovan tumor bubrega. Ona se sada oporavlja od teške operacije i istakla da je cela porodica u agoniji otkako su saznali za… »
Vesti dana »
Od najavljenih koalicija do povlačenja: Zašto deo opozicije sada staje uz Studentsku listu?
Radio 021 pre 5 satijoš 48 povezanih
Srbija pobegla od Italije?! Ovako izgleda tabela posle još jednog čudesnog preokreta odbojkaša na Evropskom prvenstvu
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
"Ubićemo te tek kad postaneš tanak kao trska" Potresna svedočenja žrtava sa suđenja Tačiju: "Stavio mi je prazan pištolj u usta i povukao obarač"
Blic pre 11 minutajoš 31 povezana
Žestoke osude i negovodanja : Ovako je region reagovao na presudu Tačiju i ostalima za ratne zločine
Telegraf pre 11 minutajoš 314 povezane
Predstavnici Stranke pravde i pomirenja predali RIK listu kandidata
Newsmax Balkans pre 56 minutajoš 43 povezane