Povezane vesti
Juče sam bila na kontroli, svi su uz mene: Đanijeva Slađa otkrila kako se oseća nakon teške operacije - Nije jednostavno
Mondo 12.02.2022
Đanijeva supruga se oporavlja kod kuće. Đanijeva supruga se oporavlja kod kuće. Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković, operisana je pre nekoliko dana nakon što joj je otkriven tumor bubrega. Slađa je izašla iz bolnice i oporavlja se… »
Bitno da mi je glava na ramenima! Slađa Đanijeva progovorila nedelju dana posle teške operacije, otkrila kako se sada oseća
Kurir 12.02.2022
Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković pre nekoliko dana hitno je operisana nakon što joj je dijagnostifikovan tumor bubrega. Ona se sada oporavlja od teške operacije i istakla da je cela porodica u agoniji otkako su saznali za… »
Vesti dana »

Najmanje 20 osoba ubijeno u izraelskom napadu na bolnicu Nasser u Gazi, među njima i 6 novinara
RTV Novi Pazar pre 24 minutajoš 40 povezanih

Netanjahu ne odustaje od preuzimanja Gaze: "Odluka je nedvosmislena"
B92 pre 9 minutajoš 38 povezanih

„Hitna pomoć u Novom Sadu se duže vreme nalazi u kontroverznim situacijama“: Novinar Autonomije o konferenciji direktora Hitne
Nedeljnik pre 14 minutajoš 22 povezane

Reprezentacija Srbije otputovala u Rigu za Eurobasket 2025, prvi favorit po FIBA
Naslovi.ai pre 1 satjoš 67 povezanih