Povezane vesti
Juče sam bila na kontroli, svi su uz mene: Đanijeva Slađa otkrila kako se oseća nakon teške operacije - Nije jednostavno
Mondo 12.02.2022
Đanijeva supruga se oporavlja kod kuće. Đanijeva supruga se oporavlja kod kuće. Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković, operisana je pre nekoliko dana nakon što joj je otkriven tumor bubrega. Slađa je izašla iz bolnice i… »
Bitno da mi je glava na ramenima! Slađa Đanijeva progovorila nedelju dana posle teške operacije, otkrila kako se sada oseća
Kurir 12.02.2022
Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković pre nekoliko dana hitno je operisana nakon što joj je dijagnostifikovan tumor bubrega. Ona se sada oporavlja od teške operacije i istakla da je cela porodica u agoniji otkako su saznali za… »
Vesti dana »

Jaja i brašno na prostorije SNS-a u Novom Sadu, ispred Žandarmerija
Insajder pre 8 minutajoš 39 povezanih

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih

Još jedan snimak ćacija koji gađa ljude farbom u Futogu: Naneo ženi povredu oka, a malo se i skrivao (video)
Pravda pre 28 minutajoš 17 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 5 satijoš 15 povezanih