Povezane vesti
„Dišem, al ne živim“: Majka čije je dete palo s 2. sprata prvi put o tragediji
Nova 12.02.2022
"Bila je u njenoj kutiji sa igračkama, gledala sam je tako se lepo igrala. Prišla mi je, zatrčala se jako i toliko jako mi je zagrlila nogu. Rekla sam joj: "Evo Kasi, sad će mama da spremi i dolazim da spavamo". Ona je otišla. Nisam stigla da… »
"Presavila sam se kroz prozor i videla njenu: Igračkicu..." Majka devojčice koja je pala sa zgrade i poginula ispričala šta…
Blic 12.02.2022
"Bila je u njenoj kutiji sa igračkama, gledala sam je tako se lepo igrala. Prišla mi je, zatrčala se jako i toliko jako mi je zagrlila nogu. Rekla sam joj: "Evo Kasi, sad će mama da spremi i dolazim da spavamo". Ona je otišla. Nisam stigla da… »
Vesti dana »
Roditelji učenika škole „Jovan Popović“ traže odgovore o bezbednosti, o incidentu sa zecom i tzv. kombinovanoj nastavi
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane
Baltičke zemlje se konačno rastaju od Putina i lukašenka: Više neće biti povezane s električnim mrežama Rusije i Belorusije, oglasio se Kremlj
Kurir pre 36 minutajoš 9 povezanih
"Kurti je u zabludi": Grenel opet objašnjava Kurtiju kako stvari stoje između SAD i Prištine: Odnosi nikad nisu bili na nižem nivou
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Picula o krizi u Srbiji: EU dijelom izabrala strategiju čekaj i promatraj
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 2 povezane
Tramp sankcionisao Međunarodni krivični sud, Netanjahu mu poklonio zlatni pejdžer
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih