Povezane vesti
„Dišem, al ne živim“: Majka čije je dete palo s 2. sprata prvi put o tragediji
Nova 12.02.2022
"Bila je u njenoj kutiji sa igračkama, gledala sam je tako se lepo igrala. Prišla mi je, zatrčala se jako i toliko jako mi je zagrlila nogu. Rekla sam joj: "Evo Kasi, sad će mama da spremi i dolazim da spavamo". Ona je otišla. Nisam stigla da raspremim… »
"Presavila sam se kroz prozor i videla njenu: Igračkicu..." Majka devojčice koja je pala sa zgrade i poginula ispričala šta se…
Blic 12.02.2022
"Bila je u njenoj kutiji sa igračkama, gledala sam je tako se lepo igrala. Prišla mi je, zatrčala se jako i toliko jako mi je zagrlila nogu. Rekla sam joj: "Evo Kasi, sad će mama da spremi i dolazim da spavamo". Ona je otišla. Nisam stigla da raspremim… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 3 satajoš 31 povezana
Poslanici završili rad za danas: Sutra rasprava o rebalansu budžeta i još 58 tačaka
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona mrtva za nju
Blic pre 24 minutajoš 27 povezanih
RIK usvojio - na biralištima će biti i kartonski i novi paravani u obliku kabine
RTV pre 4 satijoš 20 povezanih