Povezane vesti
Anđelo priznao šta je imao s Majom Marinković, Janjuš pozeleneo! Odmah reagovao, a voditelj prozivao - muk za stolom
Mondo 12.02.2022
Ranković je otkrio šta se desilo dok Maja nije bila s Janjušem - neki su očekivali, neki ne! Ranković je otkrio šta se desilo dok Maja nije bila s Janjušem - neki su očekivali, neki ne! Tokom sinoć održanih nominacija u Zadruzi, kada su rijaliti učesnici… »
Maja marinković je i sa njim bila u aferi? Zadrugar otkrio pred kamerama u kakvom je odnosu sa bivšom učesnicom! (video)
Kurir 12.02.2022
Tokom "Nominacija" u rijalitiju, zadrugari su birali između Anđela Rankovića i Anđele Đuričić, a tada su isplivale mnoge tajne. Voditelj je reč dao Marku Janjuševiću Janjušu. - Ja njega poznajem pre rijalitija. Komentarisaću sada, što se tiče Anđele, ne… »
Šok! Janjuš jasno stavio do znanja da ima netrepeljivost prema Anđelu Rankoviću zbog Maje, a evo o čemu je zapravo reč!
Alo 12.02.2022
Za nju je imao samo reči hvale. U "Nominacija" zadrugari biraju između Anđela Rankovića i Anđele Đuričić, a voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Janjuševiću Janjušu: Meni je Maja šapnula da ti ne podnosiš Anđela - rekao mu je voditelj. - Pa, ja… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 27 povezanih
Vučič: Postoje tri opcije za NIS, 15. januar krajnji rok za rešenje
Novi magazin pre 24 minutajoš 23 povezane
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 26 povezanih