Повезане вести
Маца о усвајању детета из Црне Горе: "Два пута сам покушао, а ово је разлог због ког сам одустао"
Блиц 12.02.2022
Након што се причало да ради на томе да усвоји девојчицу из Црне Горе, глумац и водитељ Драган Маринковић Маца огласио се и открио истину о свему. - Јесте истина, али то је било пре пет, шест година и пре него што сам био са… »
Покушао сам 2 пута па одустао: Маца изнео детаље усвајања у Црној Гори, хтео је да прихвати и дете које има хепатитис ц!
Курир 12.02.2022
Глумац и водитељ Драган Маринковић Маца једна је од главних тема домаћих медија. Наиме, спекулисало се да Маринковић ради на усвајању девојчице из Црне горе. Подсећања ради, он је у срећном браку са својом изабраницом, Јованом… »
Маца Ишао у ЦГ да усвоји девојчицу Пре него што је супруга Јована изгубила тројке посетио ово место а и даље има само једну…
Курир 12.02.2022
Драган Маринковић Маца жели да усвоји дете. Након што је спознао љубав коју му пружају наследници старији Лав, којег је добио из ванбрачне везе са Амром Реџић, и млађи Фјодор, којег му је подарила некадашња супруга Тијана… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 51 минутајош 24 повезане
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 23 минутајош 11 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 6 сатијош 3 повезане
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 44 минутајош 27 повезаних