Повезане вести
Маљковић: Поносна сам на младост и храброст ових девојака
Нови магазин 13.02.2022
Селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић изјавила је вечерас да је поносна на младост и храброст свог тима. Србија је вечерас победила Аустралију са 78:71, у другом колу квалификационе Групе А, и тако… »
Марина Маљковић: ‘Препоносна сам на њихову храброст, српска женска кошарка има будућност’
Хот спорт 13.02.2022
Селекторка не може да сакрије задовољство! Женска кошаркашка репрезентација Србије направила је велики подвиг. Наша селекција је савладала Аустралију резултатом 78:71 и тако је обезбедила пласман на Светско првенство. По… »
Маљковићева након пласмана на Светско првенство: Поносна сам
Нова 13.02.2022
Марина Маљковић, селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије, изјавила је да је поносна на младост и храброст свог тима. Србија је вечерас победила Аустралију са 78:71, у другом колу квалификационе групе А и тако… »
"Била сам: У праву!" Марина Маљковић сија од задовољства због пласмана Србије на Мундобаскет
Спортал блиц 12.02.2022
Кошаркашице наше државе . Кошаркашице пласирале су се на , пошто су након неизвесне завршнице победиле селекцију резултатом 78:71. После великог пласмана своју радост није могла да сакрије ни , која је са клупе успела да избори… »
Вести дана »
"Прво скочите па реците хоп", Вучић реаговао на изјаву Спајића: "Не видим зашто би икоме сметало да Западни Балкан заједно постане део ЕУ"
Блиц пре 20 минутајош 6 повезаних
Ево од којег заната је зарађивао за хлеб најпознатији победник "Пинкових звезда" у емисији Цеца Схов признао: "Пре такмичења се нисам бавио музиком"
Блиц пре 25 минутајош 1 повезана
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана