Povezane vesti
Vučić: Ponosan sam što sam deo tima koji se bori za zemlju
Politika 13.02.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ponosan i zadovoljan činjenicom što je već 10 godina deo tima koji se trudio i borio se za zemlju, i zahvalio svim građanima koji podržavaju njega i njegovu politiku. Na pitanje zbog čega mu… »
Čitajte u “Vestima”: Biće plata 1.000 evra
Vesti online 13.02.2022
Predsednik Vučić poručio je da je ponosan na činjenicu što mu ljudi veruju posle 10 godina koliko je na vlasti, a što je rezultat bolje ekonomske situacije i činjenice da narod vidi da je Srbija na dobrom putu da postigne još više. Opširnije čitajte u… »
Uvrede ne donose rešenje, a lako ih trpim: Predsednik Vučić o napadima na njegovu porodicu
Večernje novosti 13.02.2022
Foto: Printskrin/Pink Predsednik kaže da je za njega uvek lepo kada ga neko napada, ali da to ima nekog smisla, dok uvrede ne donose nikakvo rešenje, i da ih lako trpi. - Ono što nije jednostavno je kada mi napadaju porodicu. Ja sam čovek koji ima… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 21 minutajoš 85 povezanih
Šta priča ovaj čovek?! O'Nil pokušao da ponizi Jokića i Srbiju - umesto toga se žestoko obrukao: Snimak koji je obišao planetu! (video)
Kurir pre 6 minutajoš 55 povezanih
IDF dobio naredbu za napad na Hezbolah; Iran u Islamabadu predstavio predlog za kraj rata
RTS pre 21 minutajoš 11 povezanih