Повезане вести
Вучић: Поносан сам што сам део тима који се бори за земљу
Политика 13.02.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је поносан и задовољан чињеницом што је већ 10 година део тима који се трудио и борио се за земљу, и захвалио свим грађанима који подржавају њега и његову политику. На… »
Читајте у “Вестима”: Биће плата 1.000 евра
Вести онлине 13.02.2022
Председник Вучић поручио је да је поносан на чињеницу што му људи верују после 10 година колико је на власти, а што је резултат боље економске ситуације и чињенице да народ види да је Србија на добром путу да постигне још… »
Увреде не доносе решење, а лако их трпим: Председник Вучић о нападима на његову породицу
Вечерње новости 13.02.2022
Фото: Принтскрин/Пинк Председник каже да је за њега увек лепо када га неко напада, али да то има неког смисла, док увреде не доносе никакво решење, и да их лако трпи. - Оно што није једноставно је када ми нападају породицу. Ја… »
Вести дана »

УЖИВО Паралелни скупови за и против блокада широм Србије: Полиција на Вождовцу потискивала грађане због Вучића, инциденти код ФОН-а, у Краљеву и Новом Саду (ФОТО; ВИДЕО)
Данас пре 1 сатјош 56 повезаних

Протестна окупљања и скупови против блокада широм Србије, Вучић на Бањици: Људи само хоће да живе нормално
НИН пре 2 сатајош 16 повезаних

У Лондону одржани скупови десничара и антифашиста, деветоро ухапшено
Радио 021 пре 45 минутајош 25 повезаних

Тотенхемов трио разбио "чекићаре" Вест Хем убедљиво поражен у лондонском дербију
Курир пре 45 минутајош 25 повезаних