Povezane vesti
Lukas nakon izlaska iz bolnice: „Mnogi su me SAHRANILI, ALI ŽIV SAM!“ Svima koji mu žele SMRT poručuje OVO!
Svet & Skandal 13.02.2022
Aca Lukas ne krije da je spreman je da se predstavi u najboljem svetlu na festivalu na kojem će se birati predstavnik Evrovizije. Pevač ima odličan tim pored sebe pa će zajedničkim snagama pokušati da se domognu Torina, gde će se u maju održati… »
Svima koji mi žele smrt, uriniraću po grobu! Folker šokirao po izlasku iz bolnice - Terajte se, bre, u p**** materinu!
Mondo 13.02.2022
Pevač oštro o svima koji su mu želeli zlo kada su čuli da ima zdravstvene probleme. Pevač oštro o svima koji su mu želeli zlo kada su čuli da ima zdravstvene probleme Pevač Aca Lukas nedavno je hitno primljen u Urgentni centar, pa je zbog zdravstvenog… »
Vesti dana »
„Kako građani da veruju policiji?“: Bokić o hapšenju Veselina Milića, vezama MUP-a i organizovanog kriminala i mogućim smenama
Mašina pre 1 satjoš 127 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih
Boban Rajić Novostima i Politici dodao i NIN - šta još ima u vlasništvu
N1 Info pre 35 minutajoš 23 povezane
Tramp i cela delegacija bacili sve pre ulaska u Air Force One: Bizaran kraj posete Kini
Mondo pre 55 minutajoš 76 povezanih