Povezane vesti
Mesić u Severnoj Mitrovici: Rata više neće biti
Sputnik 13.02.2022
Bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić posetio je Severnu Mitrovicu uz stroge mere bezbednosti i istakao da bi se osećao bezbedno i da je došao sam jer je bio jako znatiželjan da poseti i severni i južni deo ovog grada, prenosi Kosova pres. “Bio sam… »
Stipe Mesić posetio severnu Kosovsku Mitrovicu uz pojačane bezbednosne mere
Sputnik 13.02.2022
Bivši predsednik Hrvatske Stipe Mesić posetio je jutros severnu Kosovsku Mitrovicu uz pojačane bezbednosne mere, prenosi Reporteri. Kako navodi taj medij, Mesić se sa pratnjom na trenutak zaustavio u centru severne Kosovske Mitrovice, rekavši da je… »
Mesić posetio Severnu Mitrovicu uz pojačane bezbednosne mere
Vesti online 13.02.2022
Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić posetio je jutros Severnu Mitrovicu uz pojačane bezbednosne mere, prenosi Reporteri. Kako navodi taj medij, Mesić se sa pratnjom na trenutak zaustavio u centru Severne Mitrovice, rekavši da je došao u posetu i da… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Marko Janjušević Janjuš zauzeo 9. mesto! Kačavenda i Matora SLAVILE njegov odlazak, pa usledio hladan tuš u studiju od Mileninog sina!
Svet & Skandal pre 32 minutajoš 9 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 3 minutajoš 7 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 3 minutajoš 6 povezanih
Španska Marka: Dva miliona ljudi u Madridu na dočeku novih svetskih šampiona
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Kad i gde možete da gledate meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Larn – Crvena zvezda?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana