Povezane vesti
Treći "Sajam zavičaja" održan u Novom Sadu
Moj Novi Sad 13.02.2022
Treći "Sajam zavičaja – zavičaj kroz turizam, privredu i kulturu", održan je danas u Master hali Novosadskog sajma. U organizaciji pokrajinskog Fonda za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu, pod jednim svodom u isto vreme okupilo se… »
Otvoren sajam zavičaja u Novom Sadu
RTV 13.02.2022
NOVI SAD - Treći "Sajam zavičaja – zavičaj kroz turizam, privredu i kulturu", otvoren je danas u Master hali Novosadskog sajma. U organizaciji pokrajinskog Fonda za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu, pod jednim svodom u isto vreme… »
Održan treći Sajam zavičaja u Novom Sadu
Dnevnik 13.02.2022
Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović prisustvovao je trećem Sajmu zavičaja koji je održan u Master hali Novosadskog sajma. Sajam zavičaja je manifestacija koja ima za cilj povezivanje i unapređenje saradnje zavičajnih institucija i… »
Vesti dana »

"Bio je dezorijentisan": Očevici teške nesreće u Zemunu opisali trenutke nakon što je autobus ubio dete (15): "Autobus je bio prazan, išao je na početnu stanicu..."
Blic pre 12 minutajoš 53 povezane

Advokat Olenik: „Moj klijent nije napao policiju, već je branio studente od državnog terorizma“
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih

Lista proizvoda koji će biti jeftiniji od ponedeljka: Građani će značajno moći da uštede i na osnovnim namirnicama
Kurir pre 1 satjoš 45 povezanih

Snimak razgovora direktora Telekoma i UG: "Znam da te Vučić zvao i da je uznemiren, ne mogu da otpustim Aleksandru danas"
N1 Info pre 11 minutajoš 49 povezanih

Jedan od najsmrtonosnijih ruskih udara na Kijev od početka rata
BBC News pre 7 minutajoš 52 povezane