Povezane vesti

Barbara se oglasila nakon vesti o tuči sa Darkom u Beču: "Mi svaku hotelsku sobu demoliramo"

Barbara se oglasila nakon vesti o tuči sa Darkom u Beču: "Mi svaku hotelsku sobu demoliramo"

Blic 14.02.2022
Pevačica Barbara Bobak oglasila se nakon vesti da se navodno u hotelu u Beču potukla sa verenikom Darkom Lazićem. Barbara kaže da do tuče nije došlo, ali da je tačno da ona i Darko naprave rusvaj u svakom hotelu u kom odsednu. - Ja ne znam više… »
Mi svaku sobu demoliramo: Oglasila se Barbara Bobak o skandaloznoj tuči sa Darkom Lazićem u Beču

Mi svaku sobu demoliramo: Oglasila se Barbara Bobak o skandaloznoj tuči sa Darkom Lazićem u Beču

Mondo 14.02.2022
Pevačica je otkrila svoju stranu priče o skandalu koji se navodno dogodio između nje i verenika Darka Lazića u Beču. Pevačica je otkrila svoju stranu priče o skandalu koji se navodno dogodio između nje i verenika Darka Lazića u Beču. U domaćim… »
Darko i Barbara demolirali sobu u Beču: Ceo sprat se orio od njihove vriske, platili štetu od nekoliko hiljada evra

Darko i Barbara demolirali sobu u Beču: Ceo sprat se orio od njihove vriske, platili štetu od nekoliko hiljada evra

Mondo 14.02.2022
Pevač Darko Lazić i njegova verenica Barbara Bobak nemiruju. Pevač Darko Lazić i njegova verenica Barbara Bobak nemiruju. Darko Lazić i Barbara Bobak nedavno su se verili, a kako piše Kurir, vrlo brzo nakon što je prsten zasijao na njenoj ruci, oni… »
Svi skandali Darka Lazića i Barbare Bobak! Pevački par u turubulentnoj vezi: Za nekoliko meseci pobili se 3 puta!

Svi skandali Darka Lazića i Barbare Bobak! Pevački par u turubulentnoj vezi: Za nekoliko meseci pobili se 3 puta!

Kurir 14.02.2022
Veza pevača Darka Lazića i pevačice Barbare Bobak od prvog dana intrigira domaću javnost. Naime, sam početak njihove veze počeo je turbulentno, jer je pevač bio na korak do braka sa Marinom Gagić, sa kojim ima i sina Alekseja, pre nego što je… »
Darko i Barbara se pobili i demolirali sobu u Beču: "Ceo sprat hotela se orio od njihove vriske"

Darko i Barbara se pobili i demolirali sobu u Beču: "Ceo sprat hotela se orio od njihove vriske"

Blic 13.02.2022
Darko Lazić i Barbara Bobak su se, prema pisanju medija, pobili ubrzo nakon što su se verili. Oni su napravili skandal u Beču i to u sobi hotela u kome su odseli, piše "Kurir". Kako kažu upućeni, svađa je bila žestoka, a šteta koju su načinili… »

Vesti dana »