Povezane vesti

Detalji prebijanja taksiste kod Kalenić pijace: Pijani mladić ga tukao jer je taksi bio zauzet

Detalji prebijanja taksiste kod Kalenić pijace: Pijani mladić ga tukao jer je taksi bio zauzet

Telegraf 14.02.2022
Napadač Marko R. (22) bio je pod dejstvom alkohola. Njemu je danas određen pritvor do 48 sati. Taksista Milorad A. (61) noćas je brutalno pretučen kod Kalenić pijace i tom prilikom je dobio lakše telesne povrede. Napadač je taksistu oborio na… »
Isplivao snimak hapšenja pijanog nasilnika: Mladić u Beogradu besomučno pretukao taksistu (video)

Isplivao snimak hapšenja pijanog nasilnika: Mladić u Beogradu besomučno pretukao taksistu (video)

Srbija danas 14.02.2022
Napadač Marko R. (22) bio je pod dejstvom alkohola. Muškarac Marko R. uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao taksistu kod Kalenić pijace, a ubrzo se pojavio i snimak njegovog hapšenja na Instagram profilu Moj Beograd. Kako se sumnja, on je… »
Napadač na taksistu kod Kalenić pijace pušten iz pritvora: Bio sam pijan,imao sam dva promila u vreme napada

Napadač na taksistu kod Kalenić pijace pušten iz pritvora: Bio sam pijan,imao sam dva promila u vreme napada

Telegraf 14.02.2022
Osumnjičeni M.R. je istog dana, 14.02.2022. godine, saslušan u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, kojom prilikom je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret, navodeći da je isto učinio jer… »
Krvnički tukao taksistu jer nije mogao da ga vozi: Detalji jezivog prebijanja kod Kalenić pijace: "Kolega je dobro, s obzirom…

Krvnički tukao taksistu jer nije mogao da ga vozi: Detalji jezivog prebijanja kod Kalenić pijace: "Kolega je dobro, s obzirom…

Blic 14.02.2022
Muškarac M.R. uhapšen je zbog sumnje da je sinoć brutalno pretukao taksistu kod Kalenić pijace u Beogradu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti saslušan u tužilaštvu. Brutalnost koju je pokazao mladić, koji je bio u… »
Pretučen taksista u Beogradu, napadač uhapšen /video/

Pretučen taksista u Beogradu, napadač uhapšen /video/

Sputnik 14.02.2022
Muškarac M.R. uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao taksistu kod Kalenić pijace, prenose beogradski mediji. Kako se saznaje, osumnjičeni je u vidno alkoholisanom stanju napao taksistu u Ulici Ivana Đaje. Na društvenim mrežama sinoć se… »
Mladić napao taksistu na Kalenić pijaci: Oborio ga na zemlju pa iz sve snage udarao pesnicama (video)

Mladić napao taksistu na Kalenić pijaci: Oborio ga na zemlju pa iz sve snage udarao pesnicama (video)

Blic 14.02.2022
Nepoznati mlađi muškarac napao je sinoć taksistu na sred ulice kod Kalenić pijace. Prema snimku postavljenom na društvenoj mreži, vidi se da je mladić oborio nesrećnog čoveka na ulicu i tukao ga jako penicama. U jednom trenutku prišao je… »
Brutalno pretučen taksista sinoć u Beogradu! Napadač ga oborio na zemlju i besomučno udarao pesnicama (video)

Brutalno pretučen taksista sinoć u Beogradu! Napadač ga oborio na zemlju i besomučno udarao pesnicama (video)

Srbija danas 14.02.2022
Žestoka tuča u centru Beograda. Jedan taksista brutalno je noćas pretučen kod Kalenić pijace u Beogradu. Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako ga je napadač oborio na zemlju i besomučno udarao. A post shared by MOJ BEOGRAD… »

Vesti dana »