Povezane vesti
Radila sam kao kuvarica i prodavala sladolede na ulici: Goca Tržan o prvom novcu, detinjstvu i gubitku voljene osobe
Mondo 14.02.2022
Pevačica se osvrnula na svoje odrastanje i otkrila detalje koje niko nije znao. Pevačica se osvrnula na svoje odrastanje i otkrila detalje koje niko nije znao. Pevačica Goca Tržan se ne krije da pored toga što odlično izgleda, zna odlično i da… »
Radila sam kao kuvarica za 100 maraka i prodavala sladoled! Goca Tržan o odrastanju u blokovima, prvoj lovi i smrti bake
Kurir 14.02.2022
Pevačica Goca Tržan se ne libi da stane za šporet i voli to da radi. Ona kaže da joj je ljubav prema kuvanju prešla od bake Cvijete, ali da je kao kuvarica zaradila prvi novac u životu: "Htela sam da radim na pumpi, da perem prozore. Moj teča Marko… »
Vesti dana »
Vlada Srbije formirala dva tima zbog sankcija nisu! Oglasila se ministarka Đedović Handanović, ovo će biti njihovi zadaci
Kurir pre 15 minutajoš 18 povezanih
Jokić se uhvatio za glavu zbog pitanja novinara: „Ne znam kako da reagujem na ovo“ VIDEO
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Studenti održali još jednu 15-minutnu blokadu u znak sećanja na žrtve pada nadstrešnice
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih