Povezane vesti
Radila sam kao kuvarica i prodavala sladolede na ulici: Goca Tržan o prvom novcu, detinjstvu i gubitku voljene osobe
Mondo 14.02.2022
Pevačica se osvrnula na svoje odrastanje i otkrila detalje koje niko nije znao. Pevačica se osvrnula na svoje odrastanje i otkrila detalje koje niko nije znao. Pevačica Goca Tržan se ne krije da pored toga što odlično izgleda, zna odlično i da kuva. Ona… »
Radila sam kao kuvarica za 100 maraka i prodavala sladoled! Goca Tržan o odrastanju u blokovima, prvoj lovi i smrti bake
Kurir 14.02.2022
Pevačica Goca Tržan se ne libi da stane za šporet i voli to da radi. Ona kaže da joj je ljubav prema kuvanju prešla od bake Cvijete, ali da je kao kuvarica zaradila prvi novac u životu: "Htela sam da radim na pumpi, da perem prozore. Moj teča Marko je… »
Vesti dana »

Ekološki aktivisti sprečeni da prisustvuju raspravi o Nacrtu Strategije o mineralnim resursima
Beta pre 9 minutajoš 10 povezanih

Korak po korak do lige šampiona! Oglasio se Zvezdan Terzić nakon velike pobede Zvezde u Poljskoj: Ništa nije završeno!
Kurir pre 19 minutajoš 21 povezana

Vreme danas oblačno i suvo, temperatura do 31 stepen, za vikend tropske temperature
Insajder pre 2 satajoš 17 povezanih