Povezane vesti
Creva su joj se izvrnula, zahvatila je gangrena! Kristijan otkrio u kakvom stanju je Kristina: Mislio sam da umire!
Kurir 14.02.2022
Kristijan Golubović u "Pulsu Bara" otkrio je u kakvom se stanju nalazi njegova devojka Kristina Spalević. - Ona je imala tešku upalu slepog creva, koju je uhvatila gangrena. Jako trovanje i jaka komplikacija. Mi smo mislili samo da smo izgubili bebe, a… »
Bivša zadrugarka hitno operisana! Golubović prolazi kroz pakao: „Mogao sam i Kristinu da izgubim!“
Svet & Skandal 14.02.2022
Pevačica i nekadašnja zadrugarka Kristina Spalević pvih dana prolazi kroz pravi životni pakao. Bivša rijaliti učesnica hitno je operisana zbog problema sa slepim crevom, a sada se, tim povodom, oglasio i njen verenik, Kristijan Golubović, i otkrio nove… »
"Izgleda loše, prebacili su je na intenzivnu": Kristijan posle Kristinine operacije: "Rekli su mi da bih izgubio i nju i bebu"
Blic 14.02.2022
Pevačica i nekadašnja zadrugarka Kristina Spalević hitno je operisana zbog problema sa slepim crevom, a sada se oglasio i njen izabranik, bivši robijaš Kristijan Golubović, i otkrio nove detalje o njenom zdravstvenom stanju. Kristina Spalević je pre dve… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 2 satajoš 34 povezane
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 28 minutajoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Lazarević: Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima od danas u funkciji
RTS pre 3 satajoš 31 povezana