Povezane vesti
Creva su joj se izvrnula, zahvatila je gangrena! Kristijan otkrio u kakvom stanju je Kristina: Mislio sam da umire!
Kurir 14.02.2022
Kristijan Golubović u "Pulsu Bara" otkrio je u kakvom se stanju nalazi njegova devojka Kristina Spalević. - Ona je imala tešku upalu slepog creva, koju je uhvatila gangrena. Jako trovanje i jaka komplikacija. Mi smo mislili samo da smo izgubili bebe, a… »
Bivša zadrugarka hitno operisana! Golubović prolazi kroz pakao: „Mogao sam i Kristinu da izgubim!“
Svet & Skandal 14.02.2022
Pevačica i nekadašnja zadrugarka Kristina Spalević pvih dana prolazi kroz pravi životni pakao. Bivša rijaliti učesnica hitno je operisana zbog problema sa slepim crevom, a sada se, tim povodom, oglasio i njen verenik, Kristijan Golubović, i otkrio… »
"Izgleda loše, prebacili su je na intenzivnu": Kristijan posle Kristinine operacije: "Rekli su mi da bih izgubio i nju i bebu"
Blic 14.02.2022
Pevačica i nekadašnja zadrugarka Kristina Spalević hitno je operisana zbog problema sa slepim crevom, a sada se oglasio i njen izabranik, bivši robijaš Kristijan Golubović, i otkrio nove detalje o njenom zdravstvenom stanju. Kristina Spalević je… »
Vesti dana »
Predsednik Vučić o sankcijama NIS-u: Traže potpun izlazak ruskog interesa, Srbija ničim nije doprinela ovome, građani ne treba da brinu
Kurir pre 0 minutajoš 91 povezana
Studenti Univerziteta umetnosti: RTS ne prenosi informacije građanima, VJT da poštuje zakon
N1 Info pre 53 minutajoš 68 povezanih
Ministarka pravde: Današnje okupljanje ispred Palate pravde pokušaj uticaja na rad tužilaštva
RTV pre 6 satijoš 19 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 11 satijoš 8 povezanih