Povezane vesti
Doživela sam najveću izdaju, najbliži nisu znali kako da mi pomognu: Milica Pavlović godinama vuče ljubavnu traumu
Mondo 14.02.2022
Pevačica Milica Pavlović otvorila je svoje velike rane iz mladosti. Pevačica Milica Pavlović otvorila je svoje velike rane iz mladosti. Pevačica Milica Pavlović ostavlja bez daha kako muškarce, tako i žene, a o njenom ljubavnom životu kruže razne… »
Tajna ljubavna drama Milice Pavlović: “Doživela sam najveću izdaju!“
Svet & Skandal 14.02.2022
Mlada muzička zvezda, Milica Pavlović, ostavlja bez daha svojim telom, ali i prirodnim izdanjem bez šminke i efekata, prelepa i uspešna, pa ipak o njenom ljubavnom životu kruže razne spekulacije.. Milicu Pavlović godinama prate tračevi i nagađanja zašto… »
Vesti dana »

EPS pokreće poskupljenje struje uz finansiranje iz sopstvenih sredstava i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 26 povezanih

Izrael započeo novu fazu ofanzive u Gazi uz mobilizaciju rezervista i proteste porodica talaca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane

Na 50 skupova u organizaciji vlasti je bilo manje ljudi nego na Vidovdan na Slaviji, prema zvaničnim podacima
Mašina pre 54 minutajoš 22 povezane