Повезане вести

Зеленски: Кажу нам да ће напад бити 16. фебруара; Русија припремила одговор Америци на 10 страна

Зеленски: Кажу нам да ће напад бити 16. фебруара; Русија припремила одговор Америци на 10 страна

РТС 14.02.2022
Москва је припремила документ на десет страна који представља реакцију на одговор САД и НАТО-а на њене захтеве за безбедносне гаранције. Председник Украјине је рекао да је чуо да ће среда бити дан напада. Министри финансија Г7… »
Ново појачање: Осам америчких ловаца Ф-15 стигло у Пољску

Ново појачање: Осам америчких ловаца Ф-15 стигло у Пољску

Курир 14.02.2022
Осам ловаца Ф-15 ратног ваздухопловства САД је послао у Пољску, пише ББЦ. "Више америчких Ф-15 слетело је данас у базу у Ласку", написао је пољски министар одбране Мариусз Бласзцзак. Колејне америкаńские миśливце Ф15 вилąдоваłи… »
Лавров Путину рекао да је САД дао конкретне приједлоге за смањење војног ризика

Лавров Путину рекао да је САД дао конкретне приједлоге за смањење војног ризика

Ал Јазеера 14.02.2022
Руски шеф дипломације Сергеј Лавров рекао је предсједнику Путину да би требао наставити дипломатске активности како би Русија добила сигурносне гаранције Запада. Док и даље расту напетости у вези с Украјином, Лавров је рекао да… »
Лавров предложио Путину да настави преговоре са Западом

Нова 14.02.2022
Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров предложио је данас председнику Владимиру Путину да настави преговоре са Западом о руским безбедносним захтевима у време високих тензија око Украјине. На почетку састанка са Путином… »
Америка знатно појачала своје присуство у Пољској: Још осам ловаца Ф-15 слетело у базу Ласк

Америка знатно појачала своје присуство у Пољској: Још осам ловаца Ф-15 слетело у базу Ласк

Вечерње новости 14.02.2022
Фото: ЕПА -Више америчких ловаца Ф-15 слетело је данас у базу у Ласк. Још осам америчких ратних авиона придружиће се онима који су прошле недеље слетели у Пољску, написао је Мариуш Блашчак на свом Твитер налогу, преноси… »
"Сергеју Викторовичу, има ли шансе за: Дипломатију?" Путин и Лавров разговарали о украјинској кризи: "Нисам задовољан"

"Сергеју Викторовичу, има ли шансе за: Дипломатију?" Путин и Лавров разговарали о украјинској кризи: "Нисам задовољан"

Блиц 14.02.2022
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров предложио је у понедељак председнику Владимиру Путину да Москва настави дипломатским путем у својим напорима да изнуди безбедносне гаранције од Запада, док тензије расту око… »
Лавров: Нису искоришћене све прилике за дијалог

Лавров: Нису искоришћене све прилике за дијалог

Вести онлине 14.02.2022
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров сматра да се украјинска криза може решити дипломатским средствима и предлаже председнику Владимиру Путину да Москва тим путем настави у настојању да добије безбедносне гаранције од… »
Лавров предложио Путину да настави преговоре са Западом: Још је много могућности

Лавров предложио Путину да настави преговоре са Западом: Још је много могућности

Н1 Инфо 14.02.2022
Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров предложио је председнику Владимиру Путину да настави преговоре са Западом о руским безбедносним захтевима у време високих тензија око Украјине. На почетку састанка са Путином, Лавров… »

Данас 14.02.2022
Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров предложио је данас председнику Владимиру Путину да настави преговоре са Западом о руским безбедносним захтевима у време високих тензија око Украјине. На почетку састанка са Путином… »
Сергеј лавров известио Путина Одговор Русије на САД и НАТО захтеве има 10 страна! Разговоре са Западом треба наставити

Сергеј лавров известио Путина Одговор Русије на САД и НАТО захтеве има 10 страна! Разговоре са Западом треба наставити

Курир 14.02.2022
Руски председник Владимир Путин састао се данас најпре са руским шефом дипломатије Сергејом Лавровим, а за касније је најављен сусрет и са руским министром одбране Сергејом Шојгуом. Претпоставља се да ће лидер Русије објавити… »
Путинова јединствена Русија тражи: Формално признати Доњецк и Луганск као независне државе!

Путинова јединствена Русија тражи: Формално признати Доњецк и Луганск као независне државе!

Курир 14.02.2022
Посланици владајуц́е Јединствене Русије поднели су нацрт резолуције којом позивају Министарство спољних послова да се изјасни о могуц́ности признавања независности самопроглашених Народних република Доњецка и Луганска. Предлог… »
Дума: Посланици траже признавање два региона Украјине који траже самосталност

Дума: Посланици траже признавање два региона Украјине који траже самосталност

РТВ 14.02.2022
МОСКВА - Руска Дума требало би касније данас да расправља о предлогу посланика владајуће партије Јединствена Русија о признавању независности отцепљеним регионима на истоку Украјине. Посланици су, наиме, како се наводи у бази… »
Кремљ: "Значајно би помогло ако Кијев одустане од придруживања НАТО-у"

Кремљ: "Значајно би помогло ако Кијев одустане од придруживања НАТО-у"

Блиц 14.02.2022
Званични Кремљ саопштио је данас да изјаве украјинског изасланика у Лондону не види као сигнал званичне промене става Украјине о амбицији да се придружи НАТО-у, али да би, ако Кијев одустане од те намере, то значајно помогло у… »
Лукашенко: Чујте, мени то никада није требало, не треба ми ни сада

Лукашенко: Чујте, мени то никада није требало, не треба ми ни сада

Политика 14.02.2022
МИНСК – Белоруски председник Александар Лукашенко оценио је као глупост тврдње да је спреман да нападне Украјину. „Чујте, мени то никада није требало, не треба ми ни сада. Али оно што власти Украјине раде против Белорусије, је… »
Запад ће полудети од беса! Лукашенко поручио: "Путин и ја ћемо донети одлуку, ово је наша територија!"

Запад ће полудети од беса! Лукашенко поручио: "Путин и ја ћемо донети одлуку, ово је наша територија!"

Правда 14.02.2022
Белоруски председник Александар Лукашенко оценио је као глупост тврдње да је спреман да нападне Украјину. - Чујте, мени то никада није требало, не треба ми ни сада. Али оно што власти Украјине раде против Белорусије је ван… »

Вести дана »