Повезане вести

Овако Вучић кроји врх изборне листе СНС: Шта напредњацима доносе Даница Грујичић и Јелена Беговић и каква је то порука…

Овако Вучић кроји врх изборне листе СНС: Шта напредњацима доносе Даница Грујичић и Јелена Беговић и каква је то порука…

Блиц 14.02.2022
Одлуком да се у првих 20 имена на парламентарној листи нађу нестраначке личности и ауторитети у области медицине, науке, културе и спорта на челу са чувеном неурохируршкињом Даницом Грујичић, СНС је желео да покаже да има… »
Вучић о листи СНС: Мешао сам се само у избор првих 20 кандидата

Вучић о листи СНС: Мешао сам се само у избор првих 20 кандидата

Нови магазин 14.02.2022
Председник Србије и лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је данас да се "мешао" у избор само првих 20 кандидата на листи СНС за парламентарне изборе. Вучић је казао да су имена тих кандидата једина које је… »
Вучић: Победићемо их убедљивије него икада

Вучић: Победићемо их убедљивије него икада

Политика 14.02.2022
Победа се осваја на бирачким местима, не у медијима, поручио Александар Вучић. МАЧВАНСКИ ПРЊАВОР - Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће се 3. априла видети ко ће да победи или изгуби, али не у новинама, на… »
Весић: Од странке зависи на којој ћу листи бити

Весић: Од странке зависи на којој ћу листи бити

Нова 14.02.2022
Члан Председништва Српске напредне странке Горан Весић поновио је данас да не зна да ли ће и на којој изборној листи СНС бити за изборе и додао да то зависи од његове странке. “Као што сам већ рекао, то није питање за мене, већ… »
Вучић: Лажу да спремамо батинаше, измишљају као за Јовањицу

Вучић: Лажу да спремамо батинаше, измишљају као за Јовањицу

Нова 14.02.2022
Председник државе Александар Вичић изјавио је данас да ће Српска напредна странка (СНС) победити на овим изборима "убедљивије него икад", наводећи да је тим речима завршио и своје обраћање на јучерашњој седници Главног одбора… »
Вучић о наводима Маринике Тепић да ће СНС доживети пораз на изборима: Немојте да се секирате, победићемо их више него икада…

Вучић о наводима Маринике Тепић да ће СНС доживети пораз на изборима: Немојте да се секирате, победићемо их више него икада…

Курир 14.02.2022
Председник Србије Александар Вучић прокоменатрисао је данас изјаве Маринике Тепић да ће Српска напредна странка доживети пораз, као и њене најаве да ће бити лустрације новинара. - Да се спремамо за пораз, цео живот чекате да… »
Марко Кешељ на листи СНС за посланика! Бивши кошаркаш открио зашто је ушао у политику: Велика ми је част!

Марко Кешељ на листи СНС за посланика! Бивши кошаркаш открио зашто је ушао у политику: Велика ми је част!

Курир 14.02.2022
Председник Србије и Српске напредне странке биће носилац листе "Александар Вучић - Заједно можемо све" за парламентарне изборе који ће бити одржани 3. априла, једногласно је јуче одлучено на седници Председништва и Главног одбора… »
Откривено зашто др Грујичић није била на седници председништва СНС! Чучковић у емисији уживо испричао где је Даница морала да…

Откривено зашто др Грујичић није била на седници председништва СНС! Чучковић у емисији уживо испричао где је Даница морала да…

Курир 14.02.2022
Председник Србије и Српске напредне странке биће носилац листе "Александар Вучић - Заједно можемо све" за парламентарне изборе који ће бити одржани 3. априла, једногласно је јуче одлучено на седници Председништва и Главног одбора… »
Брнабић у "Хит Твиту": Не могу се српска деца купити са 100 евра

Брнабић у "Хит Твиту": Не могу се српска деца купити са 100 евра

Блиц 13.02.2022
Премијерка Србије Ана Брнабић је говорећи о седници Председништва и ГО СНС указала да је донета одлука да се листа зове "Александар Вучић - Заједно можемо све". - То јесте наш мото и најбоље одсликава нашу политику, имамо… »

Вести дана »