Povezane vesti
Vučić: “Mešao” sam se u izbor prvih 20 na listi
Dnevnik 14.02.2022
MAČVANSKI : Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da “mešao” u to ko će se naći među prvih 20 imena na izbornoj listi SNS na parlamentarnim izborima, a da je 170 lokalnih stranačkih odbora dalo svoje predloge. “Mešao sam… »
Vučić o listi SNS: Mešao sam se samo u izbor prvih 20 kandidata
Radio sto plus 14.02.2022
Vučić je kazao da su imena tih kandidata jedina koje je pročitao na jučerašnjoj sednici Predsedništva SNS. „Molio sam da to tako izgleda a naši odbori predlažu kandidate i dobili smo bez Beograda, 170 imena koje vi morate da prihvatite, pa onda… »
Vučić potvrdio da je uticao na to ko će biti među prvih 20 na listi SNS-a
Nova 14.02.2022
Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je da opoziciji smeta da govori o stručnjacima koji su se našli na listi te stranke za predstojeće izbore, prenose agencije. „Onima koje podržavate ne odgovara da govore o Stojanu Radenoviću, Jeleni… »
"Gorko se kajem zbog svojih političkih grešaka": Vučić o listi SNS za izbore: Mešao sam se u izbor prvih 20
Blic 14.02.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas obeležavanju početka izgradnje brze saobraćajnice Šabac-Loznica gde je nakon ceremonije otvaranja odgovarao na pitanja novinara.. Govoreći o promenama na listi SNS Vučić je naveo prvo da o… »
Vesti dana »
Rubio: Države koje kritikuju Trampov plan za Gazu treba da predlože šta uraditi i da se u to uključe
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Napad na inspektore u Aranđelovcu tokom kontrole neregistrovanog doma za stare
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Željko Obradović najavio duel sa Monakom: Oni koji nisu igrali u Bolonji treba da pomognu ekipi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Glumci pozorišta u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu obustavljaju rad i stupaju u sedmodnevni štrajk
Blic pre 4 satijoš 1 povezana