Повезане вести

Вучић: “Мешао” сам се у избор првих 20 на листи

Вучић: “Мешао” сам се у избор првих 20 на листи

Дневник 14.02.2022
МАЧВАНСКИ : Председник Србије и СНС Александар Вучић изјавио је данас да “мешао” у то ко ће се наћи међу првих 20 имена на изборној листи СНС на парламентарним изборима, а да је 170 локалних страначких одбора дало своје предлоге… »
Вучић о листи СНС: Мешао сам се само у избор првих 20 кандидата

Вучић о листи СНС: Мешао сам се само у избор првих 20 кандидата

Радио сто плус 14.02.2022
Вучић је казао да су имена тих кандидата једина које је прочитао на јучерашњој седници Председништва СНС. „Молио сам да то тако изгледа а наши одбори предлажу кандидате и добили смо без Београда, 170 имена које ви морате да… »
Вучић потврдио да је утицао на то ко ће бити међу првих 20 на листи СНС-а

Вучић потврдио да је утицао на то ко ће бити међу првих 20 на листи СНС-а

Нова 14.02.2022
Председник Србије и СНС Александар Вучић рекао је да опозицији смета да говори о стручњацима који су се нашли на листи те странке за предстојеће изборе, преносе агенције. „Онима које подржавате не одговара да говоре о Стојану… »
"Горко се кајем због својих политичких грешака": Вучић о листи СНС за изборе: Мешао сам се у избор првих 20

"Горко се кајем због својих политичких грешака": Вучић о листи СНС за изборе: Мешао сам се у избор првих 20

Блиц 14.02.2022
Председник Србије Александар Вучић присуствује данас обележавању почетка изградње брзе саобраћајнице Шабац-Лозница где је након церемоније отварања одговарао на питања новинара.. Говорећи о променама на листи СНС Вучић је… »

Вести дана »