Povezane vesti
Raduljica o igri Partizana: ‘Nije mi se dopalo kako igraju, nisam želeo više da gledam’
Hot sport 14.02.2022
Miroslav Raduljica, srpski košarkaš, prokomentarisao je igru Partizana. On je prilikom gostovanja u prodkastu ‘Inkubator’ rekao da je pogledao jednu utakmicu crno-belih i da mu se ne dopada kako igra ekipa Željka Obradovića. – Nikako ne stižem… »
Raduljica kritikovao Obradovićev Partizan: Gledao sam jedan meč i nije mi se svidelo
Sportal blic 14.02.2022
Nekadašnji košarkaš Partizana je komentarisao ovosezonske igre crno-belih predvođenih od strane . Centar je poručio da je uspeo da odgleda samo jedan meč i da mu se uopšte nije svidelo to što je video. - Nikako ne stižem da gledam Partizan… »
Raduljica kritikovao igru Partizana: Gledao sam jedan meč i nije mi se svidelo
Nova 14.02.2022
Nekadašnji košarkaš Partizana Miroslav Raduljica govorio je o igri crno-belih koje ove sezone predvodi Željko Obradović. Raduljica je istakao da je uspeo da odgleda samo jedan meč crno-belih i da mu se uopšte nije svidelo to što je video… »
Žocov Partizan? Raduljica nije oduševljen: "Prestao sam da gledam..."
Sportske.net 14.02.2022
Srpski košarkaš Miroslav Raduljica je od kraja decembra bez angažmana pošto je raskinuo saradnju sa Gojanom iz Južne Koreje. To mu je omogućilo da se vrati u Srbiju, a nedavno je gostovao u hrvatskom podkastu "Inkubator" gde je ocenio igru svog… »
Gledao sam jedan meč Partizana i nisam hteo više: Raduljica o ABA ligi - Kad bi svi imali po pet jakih timova...
Mondo 14.02.2022
Bivši košarkaš Partizana iskreno priznaje da mu se nije svidelo ono što je video na meču crno-belih i Slaska. Bivši košarkaš Partizana iskreno priznaje da mu se nije svidelo ono što je video na meču crno-belih i Slaska. Srpski košarkaš… »
Vesti dana »
Studenti na sat vremena blokirali Mostarsku petlju i Gazelu u oba smera; petnaest minuta tišine u više gradova za nastradale u Novom Sadu
RTS pre 2 satajoš 68 povezanih
FOTO i VIDEO: Novi Sad zastao i ovog petka, zabeleženo nekoliko incidenata
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 21 povezana
Ministarstvo produžilo ugovor firmama koje su vršile nadzor na pruzi od Novog Sada, uključujući i Ežisu
Nova ekonomija pre 12 satijoš 8 povezanih