Повезане вести

Радуљица о игри Партизана: ‘Није ми се допало како играју, нисам желео више да гледам’

Радуљица о игри Партизана: ‘Није ми се допало како играју, нисам желео више да гледам’

Хот спорт 14.02.2022
Мирослав Радуљица, српски кошаркаш, прокоментарисао је игру Партизана. Он је приликом гостовања у продкасту ‘Инкубатор’ рекао да је погледао једну утакмицу црно-белих и да му се не допада како игра екипа Жељка Обрадовића. –… »
Радуљица критиковао Обрадовићев Партизан: Гледао сам један меч и није ми се свидело

Радуљица критиковао Обрадовићев Партизан: Гледао сам један меч и није ми се свидело

Спортал блиц 14.02.2022
Некадашњи кошаркаш Партизана је коментарисао овосезонске игре црно-белих предвођених од стране . Центар је поручио да је успео да одгледа само један меч и да му се уопште није свидело то што је видео. - Никако не стижем да… »
Радуљица критиковао игру Партизана: Гледао сам један меч и није ми се свидело

Радуљица критиковао игру Партизана: Гледао сам један меч и није ми се свидело

Нова 14.02.2022
Некадашњи кошаркаш Партизана Мирослав Радуљица говорио је о игри црно-белих које ове сезоне предводи Жељко Обрадовић. Радуљица је истакао да је успео да одгледа само један меч црно-белих и да му се уопште није свидело то што… »
Жоцов Партизан? Радуљица није одушевљен: "Престао сам да гледам..."

Жоцов Партизан? Радуљица није одушевљен: "Престао сам да гледам..."

Спортске.нет 14.02.2022
Српски кошаркаш Мирослав Радуљица је од краја децембра без ангажмана пошто је раскинуо сарадњу са Гојаном из Јужне Кореје. То му је омогућило да се врати у Србију, а недавно је гостовао у хрватском подкасту "Инкубатор" где је… »
Гледао сам један меч Партизана и нисам хтео више: Радуљица о АБА лиги - Кад би сви имали по пет јаких тимова...

Гледао сам један меч Партизана и нисам хтео више: Радуљица о АБА лиги - Кад би сви имали по пет јаких тимова...

Мондо 14.02.2022
Бивши кошаркаш Партизана искрено признаје да му се није свидело оно што је видео на мечу црно-белих и Сласка. Бивши кошаркаш Партизана искрено признаје да му се није свидело оно што је видео на мечу црно-белих и Сласка. Српски… »

Вести дана »