Povezane vesti
Mnogo lošeg si proživeo, ja te neću dirati! Car se obratio Dejanu, obećao mu bitnu stvar u vezi s Dalilom, a onda se umešala…
Kurir 14.02.2022
Nakon raspodele budžeta Dejana Dragojevića, koji je ovondeljenji vođa u Zadruzi, rijaliti učesnici su komentarisali podelu i odnose u Beloj kući. Nakon Miće, Filip Car obratio se Dejanu, a u sve se umešala i Aleksandra Nikolić. - Meni budžet ne znači… »
Dalilu ovako nikad nije nazvao! Dejan izjavio ljubav Aleksandri, Dalila kipti u sebi, a Nikolićeva se postidela! (video)
Kurir 14.02.2022
Dejan Dragojević tokom podele budžeta isprozivao je cimere, ali i iskoristio priliku da se osveti Dalili i Filipu Caru, pa im je dao male budžete. - Tanja mali budžet, sa njom sam imao jednu raspravu, izvinjavam joj se za to. Ne boriš se za reč, pab te… »
Dejan se sveti Dalili i Caru! Dragojević udario najniže, pa izazvao brutalnu svađu ljubavnog para, Filip pozeleneo od besa…
Kurir 14.02.2022
Dejan Dragojević, nastavio je sa Podelom budžeta, pa se Dalili Dragojević i Filipu Caru. - Mali budžet za Dalilu i Cara, glupo je i komentarisati. Reći ću kratko, ono od malo pre što si rekao za moju devojku, nije u redu, ja joj neću stavljati okove. Da… »
Udario najniže! Ša opsovao Mićinu ćerku! Reper siktao na njega, a onda ga on zakucao ovako! (video)
Kurir 14.02.2022
Ovonedeljni vođa, Dejan Dragojević delio je budžet zadrugarima, a tom prilikom komentarisao cimere i o svakom dao svoj sud, a prvo se obratio Mensuru Ajdarpašiću. - Veliki budžet dajem i Mensuru, mislim da treba da se načuka mesom, da dođe sebi. Mi smo… »
Dejan pokazao zube zadrugarima! Dragojević očitao njemu bukvicu, a emotivno izlaganje o Sandri i Đedoviću izazvalo muk u kući!…
Kurir 14.02.2022
Dejan Dragojević, kao ovonedeljni vođa, poslednji je birao i komentarisao zadrugare koji jedno misle, drugo govore, a treće rade: - Gledam ko šta priča, kad govore gori od mene, nema potrebe da ulazim u rasprave. Što se tiče ovog izbora, neka bude… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Magla na severu i zapadu, sunčano u ostalim krajevima
Serbian News Media pre 53 minutajoš 17 povezanih
Sparsi preko Lejkersa do polufinala NBA kupa, Oklahoma ubedljiva protiv Sansa
RTV pre 27 minutajoš 19 povezanih
(Video) Ovako je izgledao upad američkih specijalaca na tanker pun nafte kod Venecuele: Spustili se iz helikoptera niz konopac, uzeli mašinke u ruke i zauzeli brod
Blic pre 33 minutajoš 14 povezanih
Na Savi kod Slavonskog Broda prevrnuo se čamac sa grupom migranata, ima žrtava
NIN pre 13 minutajoš 13 povezanih