Повезане вести
Много лошег си проживео, ја те нећу дирати! Цар се обратио Дејану, обећао му битну ствар у вези с Далилом, а онда се умешала…
Курир 14.02.2022
Након расподеле буџета Дејана Драгојевића, који је овондељењи вођа у Задрузи, ријалити учесници су коментарисали поделу и односе у Белој кући. Након Миће, Филип Цар обратио се Дејану, а у све се умешала и Александра Николић. -… »
Далилу овако никад није назвао! Дејан изјавио љубав Александри, Далила кипти у себи, а Николићева се постидела! (видео)
Курир 14.02.2022
Дејан Драгојевић током поделе буџета испрозивао је цимере, али и искористио прилику да се освети Далили и Филипу Цару, па им је дао мале буџете. - Тања мали буџет, са њом сам имао једну расправу, извињавам јој се за то. Не… »
Дејан се свети Далили и Цару! Драгојевић ударио најниже, па изазвао бруталну свађу љубавног пара, Филип позеленео од беса…
Курир 14.02.2022
Дејан Драгојевић, наставио је са Поделом буџета, па се Далили Драгојевић и Филипу Цару. - Мали буџет за Далилу и Цара, глупо је и коментарисати. Рећи ћу кратко, оно од мало пре што си рекао за моју девојку, није у реду, ја јој… »
Ударио најниже! Ша опсовао Мићину ћерку! Репер сиктао на њега, а онда га он закуцао овако! (видео)
Курир 14.02.2022
Овонедељни вођа, Дејан Драгојевић делио је буџет задругарима, а том приликом коментарисао цимере и о сваком дао свој суд, а прво се обратио Менсуру Ајдарпашићу. - Велики буџет дајем и Менсуру, мислим да треба да се начука… »
Дејан показао зубе задругарима! Драгојевић очитао њему буквицу, а емотивно излагање о Сандри и Ђедовићу изазвало мук у кући!…
Курир 14.02.2022
Дејан Драгојевић, као овонедељни вођа, последњи је бирао и коментарисао задругаре који једно мисле, друго говоре, а треће раде: - Гледам ко шта прича, кад говоре гори од мене, нема потребе да улазим у расправе. Што се тиче овог… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана