Povezane vesti
"Znam ko su krtice, gade mi se!" Fudbaleri Mančestera zbijali šale, legenda Junajteda žestoko oplela po njima
Sportal blic 14.02.2022
igra po sistemu toplo-hladno čitave ove sezone, a koko ona odmiče sve je izraženija loša atmosfera koja vlada u klubu. Nekadašnji kapiten “crvenih đavola“ i fudbalske reprezentacije Engleske, a danas fudbalski analaitičar u svom podkastu… »
Znam ko od igrača junajteda iznosi "prljav veš"! Legenda kluba je besna na svlačionicu - To je odvratno šta rade!
Mondo 14.02.2022
Čuveni fudbaler Gari Nevil zna ko je krivac za haos u klubu. Čuveni fudbaler Gari Nevil zna ko je krivac za haos u klubu. Mančester junajted ima problema na sve strane... Ne samo da igraju loš fudbal i nemaju rezultate, nego je i atmosfera unutar tima… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana