Povezane vesti
"Znam ko su krtice, gade mi se!" Fudbaleri Mančestera zbijali šale, legenda Junajteda žestoko oplela po njima
Sportal blic 14.02.2022
igra po sistemu toplo-hladno čitave ove sezone, a koko ona odmiče sve je izraženija loša atmosfera koja vlada u klubu. Nekadašnji kapiten “crvenih đavola“ i fudbalske reprezentacije Engleske, a danas fudbalski analaitičar u svom podkastu obrušio na… »
Znam ko od igrača junajteda iznosi "prljav veš"! Legenda kluba je besna na svlačionicu - To je odvratno šta rade!
Mondo 14.02.2022
Čuveni fudbaler Gari Nevil zna ko je krivac za haos u klubu. Čuveni fudbaler Gari Nevil zna ko je krivac za haos u klubu. Mančester junajted ima problema na sve strane... Ne samo da igraju loš fudbal i nemaju rezultate, nego je i atmosfera unutar tima na… »
Vesti dana »
Emotivni povratak Nikole Topića na teren: Oklahoma poražena od Milvokija
Euronews pre 33 minutajoš 25 povezanih
Očekuje nas žestoko zahlađenje, biće snega i u nižim predelima: Prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
"Frustrirajuće je, neke stvari su bile van naše kontrole": Nvora otkrio šta mu je Đoković rekao posle poraza
Mondo pre 14 minutajoš 12 povezanih
Hitna pomoć: Maloletna osoba lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi noćas u Beogradu
Beta pre 14 minutajoš 2 povezane
Akademski plenum: Odluka da se Visoka poslovna, Visoka tehnička i Visoka škola za vaspitače integrišu – pokušaj vlasti da uspostavi kontrolu nad njima
Nedeljnik pre 14 minutajoš 1 povezana