Povezane vesti
"Znam ko su krtice, gade mi se!" Fudbaleri Mančestera zbijali šale, legenda Junajteda žestoko oplela po njima
Sportal blic 14.02.2022
igra po sistemu toplo-hladno čitave ove sezone, a koko ona odmiče sve je izraženija loša atmosfera koja vlada u klubu. Nekadašnji kapiten “crvenih đavola“ i fudbalske reprezentacije Engleske, a danas fudbalski analaitičar u svom podkastu obrušio na… »
Znam ko od igrača junajteda iznosi "prljav veš"! Legenda kluba je besna na svlačionicu - To je odvratno šta rade!
Mondo 14.02.2022
Čuveni fudbaler Gari Nevil zna ko je krivac za haos u klubu. Čuveni fudbaler Gari Nevil zna ko je krivac za haos u klubu. Mančester junajted ima problema na sve strane... Ne samo da igraju loš fudbal i nemaju rezultate, nego je i atmosfera unutar tima na… »
Vesti dana »
VIDEO: Deo novosadskih studenata stupa u bojkot nastave, večeras novi protest
Radio 021 pre 3 satajoš 43 povezane
Vučić: „Policija je na pristojan način juče obavila svoj posao u Novom Sadu, ne nasilno“
Serbian News Media pre 1 satjoš 48 povezanih
Tramp poslao oštru poruku Putinu nakon sastanka sa Zelenskim! Svoj govor počeo od Srbije, njegov zet pokazao "novu gazu", oglasila se Kina o Grenlandu! (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 85 povezanih
"Srbija nije uradila ništa na našu štetu uprkos ugovoru"! Oglasio se ruski ambasador: Kako je pronađeno rešenje za NIS
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih