Повезане вести

Манојловић најавио протест: Сутра у 12х блокада Новог Београда

Манојловић најавио протест: Сутра у 12х блокада Новог Београда

Нова 14.02.2022
Саво Манојловић најавио је велики сСретењски протест сутра у 12 часова на неколико тачака на Булевару Михајла Пупина и Николе Тесле, у исто време када ће се у Палати Србије одржати додела ордења. „Сутра је један од… »
Манојловић: У уторак у 12х ћемо блокирати Палату Србију и делове Новог Београда

Н1 Инфо 14.02.2022
Директор кампање Крени-Промени Саво Манојловић објавио је да ће у уторак блокирати Булевар Николе Тесле и Булевар Михајла Пупина на Новом Београду из више праваца у малим групама од 20-30 људи у 12 часова. „Блокираћемо Палату… »

Нови магазин 14.02.2022
Директор кампање Крени-Промени Саво Манојловић објавио је да ће у уторак блокирати Булевар Николе Тесле и Булевар Михајла Пупина на Новом Београду из више праваца у малим групама од 20-30 људи у 12 часова. „Блокираћемо Палату… »
Принц Филип из кампа поручује: Србија није на продају

Н1 Инфо 14.02.2022
Еколошким активистима који већ пети дан бораве у шаторима испред зграде Председништва, где траже доношење Закона о забрани истраживања и експлоатације литијума и бора, у понедељак увече су се, поред глумице Весне Чипчић… »

Нова 14.02.2022
Еколошким активистима који већ пети дан бораве у шаторима испред зграде Председништва, где траже доношење Закона о забрани истраживања и експлоатације литијума и бора, вечерас су се, поред глумице Весне Чипчић, придружили и… »
Принцеза Даница Карађорђевић: Филип и ја ћемо сутра бити на протесту, ми смо уз наш народ

Принцеза Даница Карађорђевић: Филип и ја ћемо сутра бити на протесту, ми смо уз наш народ

Луфтика 14.02.2022
Камп код Председништва, где данима бораве мештани угрожених подручја и грађани који захтевају трајну забрану ископавања литијума и бора, вечерас (14. фебруар) су дошли да посете принц Филип и принцеза Даница Карађорђевић. Саво… »
Весна Чипчић код еколошких активиста: Горе не може бити, верујем у победу

Весна Чипчић код еколошких активиста: Горе не може бити, верујем у победу

Н1 Инфо 14.02.2022
Еколошким активистима који већ пети дан бораве у шаторима испред зграде Председништва, где траже доношење Закона о забрани истраживања и експлоатације литијума и бора, у понедељак увече се придружила глумица Весна Чипчић, која… »
Весна Чипчић у Пионирском парку: Горе не може бити, верујем да ћемо победити

Весна Чипчић у Пионирском парку: Горе не може бити, верујем да ћемо победити

Нова 14.02.2022
Еколошким активистима који већ пети дан бораве у шаторима испред зграде Председништва, где траже доношење Закона о забрани истраживања и експлоатације литијума и бора, вечерас се придружила глумица Весна Чипчић, која је… »

Вести дана »