Povezane vesti
Bivši igrač Zvezde usred ratnog stanja: Žena je prestravljena, boji se za mene
Nova 14.02.2022
Bivši košarkaš Crvene zvezde Oleksandr Lipovij iz dana u dan prati stanje u Ukrajini, koja je na ivici sukoba. O Ukrajini se već danima piše u kontekstu zaoštrenih odnosa sa Rusijom i opasnosti od rata dve zemlje. Ruske trupe su postavljene uz granicu sa… »
Bivši igrač zvezde beži iz Ukrajine! Zbog rata je jednom došao u Beograd, a sada se javio iz domovine: Prestravljeni smo
Mondo 14.02.2022
Oleksandr Lipovij se oglasio iz Ukrajine, otkrio šta se tamo dešava i pričao o celoj situaciji... Oleksandr Lipovij se oglasio iz Ukrajine, otkrio šta se tamo dešava i pričao o celoj situaciji... Ceo svet sa strahom prati situaciju u Ukrajini. Tamo je… »
Vesti dana »

Šta bi bilo da smo pojeli piletinu zaraženu salmonelom? Posle 8 sati neizbežni su mučni simptomi trovanja
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 24 povezane

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 3 satajoš 19 povezanih

Središnja izborna komisija BiH oduzela Dodiku mandat predsjednika Republike Srpske
SEEbiz pre 20 minutajoš 79 povezanih

Milićević: Neće tu biti nikakvo stvarno suđenje, sve je to predstava - verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
N1 Info pre 40 minutajoš 15 povezanih