Povezane vesti
Dan dece obolele od raka – Damjan Novaković, mali borac koji je pobedio leukemiju
RTS 15.02.2022
Obeležava se Dan dece obolele od raka. U Srbiji svakoga dana najmanje jedno dete oboli od neke maligne bolesti, a godišnje rak odnese jedan školski razred. Šestogodišnji Damjan Novaković mali je borac koji je pobedio velikog neprijatelja – leukemiju… »
U Subotici skromno obeležen Svetski dan dece obolele od raka
Danas 15.02.2022
“Mnogo je obolele dece, zaista. Iz dana u dan dobijamo sve veći broj obolele dece”, kaže Milica Pavić, volonterka NURDOR-a. Iako je zbog epidemiološke situacije program obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka na Gradskom trgu i ove godine… »
"Ja sam Damjan, imam šest i po godina, ovo je moj apel": Priča dečaka sa crvenim balonom neka vam bude motiv da i vi postanete…
Blic 15.02.2022
„Ja sam Damjan i imam šest i po godina. Ja verujem da bi mnogi ljudi pomogli da znaju priču sa kojom se susreću mnogi moji drugari“. To su reči superheroja Damjana, dečaka koji je pobedio leukemiju, a kojom poziva na dobrovoljno davalaštvo krvi i kostne… »
Danas se obeležava Dan dece obolele od raka
RTV 15.02.2022
BEOGRAD - U Srbiji svakoga dana najmanje jedno dete oboli od neke maligne bolesti, a godišnje rak odnese jedan školski razred, saopštio je Institut za javno zdravlje Srbije "dr Milan Jovanović Batut" povodom obeležavanja Dana dece obolele od raka. U… »
Doktorka Vujić za RTS: Što je više dobrovoljnih davalaca koštane srži, veće su šanse za pacijente
RTS 15.02.2022
Danas je Međunarodni dan dece obolele od raka. U Srbiji svakog dana najmanje jedno dete oboli od neke maligne bolesti, a godišnje rak odnese jedan školski razred. Profesorka Dragana Vujić, načelnica Odeljenja za transplantaciju koštane srži Instituta za… »
Od raka u Srbiji svakoga dana oboli jedno dete – akcija dobrovoljnog davanja krvi za male heroje
RTS 15.02.2022
Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka Nurdor u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije danas će obeležiti Svetski dan dece obolele od raka akcijom dobrovoljnog davanja krvi. U Srbiji od 100 ljudi koji mogu da daju krv to učini… »
Vesti dana »
Sijarto: Rafinerija u Pančevu ključna, MOL bi integrisao tri tržišta kupovinom NIS-a
Biznis.rs pre 19 minutajoš 48 povezanih
(Foto) Saobraćajna nezgoda ispred tunela Munjino Brdo: Povređene četiri osobe u sudaru više vozila, jedna teže
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 40 povezanih
U Hramu Svetog Save u Beogradu jutros služen pomen Oliveru Ivanoviću
Beta pre 29 minutajoš 28 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 16. do 18. januara)
Pressek pre 54 minutajoš 27 povezanih
Venecuelanska dobitnica Nobelove nagrade za mir predala Trampu njenu medalju
BBC News pre 59 minutajoš 23 povezane