Повезане вести
Шапић открио какви је план након избора: Ако победи СНС, бићу градоначелник
Србија данас 15.02.2022
Александар Шапић открива детаље око предстојећих избора. Уколико Српска напредна странка (СНС) победи у Београду, преузећу одговорност за вођење града, каже Александар Шапић, председник општине Нови Београд и носилац листе СНС… »
Шапић: "Ако СНС победи, бићу градоначелник"
Вечерње новости 15.02.2022
Фото М. Анђела - Теоретски неко други може да буде градоначелник... Мене је председник Вучић предложио за вођење Београда - рекао је Шапић. Шапић је најавио да кампања за изборе званично почиње сутра, пошто ће данас бити… »
Грујичић: Знам ко сам, залагаћу се за достојанствено лечење и боље услове
Нови магазин 15.02.2022
У свом првом интервјуу од када је јавност сазнала да ће Српска напредна странка са њом на челу покушати да победи на парламентарним изборима у априлу, директорка Института за онкологију и радиологију Даница Грујичић рекла је да… »
Шапић: Драго ми је што је Грујичић прва на листи СНС
Нови магазин 15.02.2022
Носилас листе Српске напредне странке (СНС) за предстојеће београдске изборе Александар Шапић изјавио је данас да му је драго што ће парламентарну листу те странке предводити директорка Института за онкологију и радиологију… »
Шапић: Ако победи СНС, бићу градоначелник
Блиц 15.02.2022
Уколико Српска напредна странка (СНС) победи у Београду, преузећу одговорност за вођење града, каже Александар Шапић, председник општине Нови Београд и носилац листе СНС за градске изборе. - Теоретски неко други може да буде… »
Н1 Инфо 15.02.2022
У свом првом интервјуу од када је јавност сазнала да ће Српска напредна странка са њом на челу покушати да победи на парламентарним изборима у априлу, директорка Института за онкологију и радиологију Даница Грујичић рекла је да… »
Нова 15.02.2022
Грујичић: Залагаћу се за достојанствено лечење свих пацијената
Данас 15.02.2022
Директорка Института за онкологију и радиологију Даница Грујичић, прва на листи Српске напредне странке за парламентарне изборе, рекла је јутрос за ТВ Пинк да ће се залагати за достојанствено лечење свих пацијената. „Увек сам се… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 43 минутајош 4 повезане
Рхзм издао упозорење за данашњи дан: Магла "прогутала" Србију, возачи возите опрезно
Мондо пре 32 минутајош 8 повезаних