Povezane vesti
Teodorović: Vučić spreman da oružjem brani opstanak na vlasti
Radio 021 15.02.2022
Akademik Dušan Teodorović izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "nije zaslužan svoje funkcije", pa da zbog toga "normalan svet njegovo dodeljivanje ordenja doživljava kao cirkus". Teodorović za N1 ocenjuje da aktuelni predsednik nije… »
Teodorović: Mislim da je Vučić spreman da oružjem brani opstanak na vlasti
N1 Info 15.02.2022
Akademik Dušan Teodorović izjavio je u Novom danu da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "nije zaslužan svoje funkcije", pa da zbog toga "normalan svet njegovo dodeljivanje ordenja doživljava kao cirkus". On je podržao protest aktivista Ekološkog… »
Teodorović: Vučić je osoba koja je spremna da „oružjem brani opstanak na vlasti“
Danas 15.02.2022
Akademik Dušan Teodorović ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić osoba koja je spremna da „oružjem brani opstanak na vlasti“. „On jednostavno ne sme da izgubi izbore. Ne može da zamisli svoj život a da nije na vlasti, da ne… »
Teodorović: Mislim da je Vučić spreman da oružjem brani opstanak na vlasti
Nova 15.02.2022
Akademik Dušan Teodorović izjavio je u Novom danu da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "nije zaslužan svoje funkcije", pa da zbog toga "normalan svet njegovo dodeljivanje ordenja doživljava kao cirkus". On je podržao protest aktivista Ekološkog… »
Vesti dana »
Andreana čekić i Saša Matić otkazali koncerte u Bosni i Hercegovini: Trebalo je da pevaju u Tesliću i Ugljeviku: "Zbog tragičnog događaja na Cetinju..."
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 9 satijoš 4 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane