Povezane vesti
Osećaj sramote zbog premijerke koja vređa medije i nemačku fondaciju
Nova 15.02.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas na TV Hepi da je bila "šokirana kada je nedavno u jednom tajkunskom nedeljniku" pročitala intervju sa direktorom regionalne kancelarije nemačke fondacije Hajnrih Bel, "koja je ovde u Beogradu", i da "do kraja tog… »
Brnabić: Šokirana sam intervjuom predstavnika fondacije Hajnrih Bel, mešanje u unutrašnja pitanja
Danas 15.02.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je bila „šokirana kada je nedavno u jednom tajkunskom nedeljniku“ pročitala intervju sa direktorom regionalne kancelarije nemačke fondacije Hajnrih Bel, „koja je ovde u Beogradu“, i da „do kraja tog dana“ takva… »
Brnabić: Šokirana sam intervjuom direktora fondacije Hajnrih Bel
N1 Info 15.02.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je bila "šokirana kada je nedavno u jednom tajkunskom nedeljniku" pročitala intervju sa direktorom regionalne kancelarije nemačke fondacije Hajnrih Bel, "koja je ovde u Beogradu", i da "do kraja tog dana" takva osoba… »
Vesti dana »

Brnabić: Brza pruga do Subotice rezultat jake politike, Srbija nastavlja da se gradi
RTV pre 38 minutajoš 28 povezanih

(Video, foto) kilometarske kolone na: Auto-putu Snimak dronom pokazuje posledice jezivog udesa
Blic pre 39 minutajoš 28 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 8 povezanih

Oglasio se Lekorni nakon ostavke: Bio sam spreman na kompromis ali...
B92 pre 34 minutajoš 37 povezanih

Prevrnuo se čamac sa 11 osoba na Dunavu kod Bačke Palanke, strahuje se da ima stradalih
RTS pre 9 minutajoš 26 povezanih