Povezane vesti
Kako je Šerbedžija pričao o Miri Furlan: Bila je suviše ranjena
Nova 15.02.2022
Bila je suviše osjetljiva i teško izlazila na kraj sa okrutnošću sveta s kojim se vrlo često susretala. Pamtit ću je kao posebnu osobu, divnu i hrabru ženu, koja je s jedne strane bila jedna od najvećih glumica koje smo ikada imali, a sa druge veliki… »
"Razumite me": Rade Šerbedžija na optužbe Mire Furlan kratko poručio samo jednu rečenicu
Blic 15.02.2022
" Rade Šerbedžija je dobar momak, a ja loša cura, omiljena hrvatska veštica", napisala je Mira Furlan u svojoj autobiografiji "Voli me više od svega na svijetu". Glumica je u svojim memoarima opisala događaje zbog kojih je, kako je navela, bila… »
Rade Šerbedžija o optužbama Mire Furlan: Razumite me
N1 Info 15.02.2022
Rade Šerbedžija je dobar momak, a ja loša cura, omiljena hrvatska veštica, beleži u svojoj autobiografiji Mira Furlan "Voli me više od svega na svijetu", koju je objavila izdavačka kuća"Booka". I taj dobar momak, posle svega što je o njemu napisala Mira… »
Razumite me: Zvali smo Šerbedžiju da prokomentariše optužbe Mire Furlan
Nova 15.02.2022
Rade Šerbedžija je dobar momak, a ja loša cura, omiljena hrvatska veštica, beleži u svojoj autobiografiji Mira Furlan "Voli me više od svega na svijetu", koju je objavila izdavačka kuća"Booka". I taj dobar momak, posle svega što je o njemu napisala Mira… »
Vesti dana »
Putnici koji su jutros stigli čarter letom za Tivat vraćeni u Srbiju posle bezbednosne procene
Insajder pre 33 minutajoš 40 povezanih
VJT odbacilo prijavu protiv policajaca koji su obezbeđivali Milića, navode da nisu bili na licu mesta u trenutku ubistva
N1 Info pre 33 minutajoš 49 povezanih
Crna Gora zabranila ulazak za 87 državljana Srbije jer su rizik po bezbednost
Beta pre 23 minutajoš 25 povezanih
Iznet niz kritika na račun Srbije u izveštaju Tonina Picule
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 27 povezanih