Povezane vesti
Žena me je tukla pred detetom, uzela mi sve pare: Šok ispovest Kristijana Golubovića - "Ćerku uče da sam najgori"
Mondo 15.02.2022
Kristijan Golubović priznao je da se kaje zbog propuštenog vremena sa decom, a onda otkrio i kroz kakvu agoniju je prošao sa bivšom ženom. Kristijan Golubović priznao je da se kaje zbog propuštenog vremena sa decom, a onda otkrio i kroz kakvu agoniju je… »
Žena me je tukla pred detetom! Kristijan Golubović šokirao priznanjem: Moju ćerku uče da joj je otac najgori! Nisam to uradio!…
Kurir 15.02.2022
Kristijan Golubović u centru je pažnje proteklih dana zbog toga što je njegova partnerka Kristina izgubila bebu, a potom je zbog komplikacija operisana. Kako se ona sada oseća, da li će nastaviti da pokušavaju da dobiju dete, u kakvom je odnosu sa bivšom… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 4 sati

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane