Повезане вести
Лепи Мића дигао све на ноге, тресла се задруга! Очитао им лекцију, Ша му се извинио - 1 ствар више никад неће изговорити
Мондо 15.02.2022
Код Лепог Миће све може, али не и ово. Код Лепог Миће све може, али не и ово. Током данашњег породичног састанка сви задругари су, као по обичају, имали право да коментаришу међуљудске односе у кући. Овонедељни вођа Дејан… »
"Не дирајте моје дете, она нема везе са ријалитијем": Лепи Мића одржао буквицу задругарима, па ударио на Дениз
Блиц 15.02.2022
Ненад Алексић Ша поменуо је у ријалитију ћерку Лепог Миће, што му је овај замерио. - Јако интересанта недеља око нас, откако смо имали породични састанак. Прво ћу почети од себе, ја сам јако изненађен, не могу да верујем да… »
Не дирајте моје дете, она нема везе са овим ријалитијем! Мића одржао буквицу задругарима, па ударио на Дениз: Жељна си оне…
Курир 15.02.2022
Током породичног састанка сви задругари имају прилику да коментаришу међуљудске односе у кући. Овонедељни вођа Дејан Драгојевић прву реч дао је: Микију Ђуричићу. - Проблема немам, никада ни са ким нисам одговарао. Нико ме не… »
Дејан Драгојевић оцрнио брак са Далилом, признао да му је породица отворила очи (ВИДЕО)
Вести онлине 15.02.2022
Током јучерашње емисије Избор потрчка са Миланом Милошевићем дошло је до велике расправе Дејана Драгојевића и Филипа Цара, а Далила није могла да верује шта њен бивши супруг сада изговара: – За Станију ми је под јорганом рекла… »
Далила и Филип Цар не могу да се смире након сукоба због Дејана Драгојевића (ВИДЕО)
Вести онлине 15.02.2022
Током поделе буџета у Белој кући на ријалити имању у Шимановцима овонедељни вођа Дејан Драгојевић бившој супрузи Далил Драгојевић и њеном новом изабранику Филипу Цару дао је мале буџете. Њих двоје жестоко су се сукобили… »
Цар осуо паљбу по Дејану, испрозивао и драгојевиће! Филип уверен да је после свега Далила у праву! Шок! (видео)
Курир 15.02.2022
Филип Цар осуо је паљбу по бившем мужу своје девојке Далиле Драгојевић, Дејану, али и по његовој породици. - Можемо да је тумачимо за прељубницу, али за породицу... - причао је Филип. - Ти то не знаш - додао је Анђело. - Како… »
Вести дана »
Вучић: Бићемо једна од водећих земаља у Европи по привредном расту у наредних пет година
РТС пре 9 минутајош 30 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Нова економија пре 1 сатјош 21 повезана
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 14 минутајош 31 повезана
Међународна невладина организација Србију сврстала у категорију „под репресијом“
Данас пре 10 минутајош 15 повезаних