Povezane vesti
Pričao sa čovićem, ali nije došao u zvezdu: Nemanja Nedović otkrio zbog koga se nije vratio - a hteo je da dođe!
Mondo 15.02.2022
Bek Panatinaikosa ispričao šta se dešavalo prethodnog leta, kada je završio saradnju sa italijanskim timom i birao destianciju za nastavak karijere. Bek Panatinaikosa ispričao šta se dešavalo prethodnog leta, kada je završio saradnju sa… »
Nedović: Hteo sam da se vratim u Zvezdu, ali…
Vesti online 15.02.2022
Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović, jedan od najboljih igrača Panatinaikosa, izjavio je da je leta 2020. godine hteo da se vrati u Crvenu zvezdu, ali da nije došlo do dogovora. – Bilo je to posle moje druge godine u Milanu kada nisam… »
Nedović o povratku u Zvezdu i ko ga je zakočio: "Pričao sam sa Čovićem, ali..."
Sportske.net 15.02.2022
Srpski reprezentativac i košarkaš Panatinaikosa Nemanja Nedović otkrio je u razgovoru za "Al Jazeera Balkan" da je pre dve godine bio nadomak Crvene zvezde. Odlazak iz Milana momentalno je pokrenuo priče o njegovom mogućem povratku na Mali… »
Nedović: ‘Pričao sam sa Čovićem, hteo sam da se vratim u Zvezdu!’
Hot sport 15.02.2022
Srpski košarkaš dao je zanimljiv intervju. Član Panatinaikosa Nemanja Nedović istakao je da je 2020. godine na leto hteo da se vrati u Crvenu zvezdu. Upravo protiv crveno-belih, njegov klub će igrati naredni meč u Evroligi, 25. februara. Malo je… »
Nedović: Hteo sam da se vratim u Zvezdu, ali trener je imao nedoumice
Nova 15.02.2022
Nemanja Nedović, srpski reprezentativac i jedan od najboljih igrača Panatinaikosa, izjavio je da je leta 2020. godine hteo da se vrati u Crvenu zvezdu, ali da nije došlo do dogovora. „Bilo je to posle moje druge godine u Milanu kada nisam produžio… »
Vesti dana »
Danilo, sine, podnesi ostavku! Otac ministra policije javno pozvao sina da se povuče: "Pusti tog Bečića bez porekla, nastavi kao tvoji preci" (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Krvavi pir trajao pola sata: Otkriveni jezivi detalji masakra na Cetinju: Ovaj čovek je sprečio Martinovića da ubije Mariju i njeno dete, seo sa ubicom u auto i spasao dva života (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Moju žalost stavljam vam na dušu": Da li je Njegoševo prokletsvo sustiglo Cetinje jer njegova poslednja želja nije ispunjena? U dva masakra za dve godine, ubijeno 22 ljudi, zatrte cele porodice (video, foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
'Povratak iz mrtvih': Oporavak pevačice kojoj je ljubomorni bivši pucao u glavu
Blic pre 6 satijoš 1 povezana