Povezane vesti
Grebem pod i krv mi curi iz ruke... Milica Pavlović besna na kolege - "Bilo mi je teško, puno je tu bola i patnje"
Mondo 15.02.2022
Milica je uvek iskrena, pa tako i sada u osvrtu na svoju karijeru. Milica je uvek iskrena, pa tako i sada u osvrtu na svoju karijeru. Milica Pavlović je već dugo jedna od najatraktivnijih i najtraženijih pevačica koja ne krije da je godinama radila samo… »
Grebem pod i da mi krv curi niz ruke dok ne dođem do nečeg: Pavlovićeva se naljutila pa otvoreno govorila o svom uspehu na…
Kurir 15.02.2022
Kada se spomene uspeh na estradi, često se čuje i ime Milice Pavlović koja nikada nije krila da je godinama radila samo kako bi zaradila novac koji je ponovo ulagala u svoju karijeru. Milica je snimila mnogo spotova i uvek je u svoju garderobu, izgled i… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi najavili naredni veliki protest u Beogradu za 28. jun - Vidovdan
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih

Akademski plenum: Vlastima bitan privid obrazovanja, ispada da ispiti mogu biti i van fakulteta
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih

Balać: Studenti u blokadi su nam poslali dokument, najavljuju nasilje i "oslobođenje Ćacilenda" 28. juna (foto, video)
Blic pre 5 minutajoš 8 povezanih

Izraelski ministar odbrane: Teheran će goreti ako Iran nastavi sa raketnim napadima
Insajder pre 40 minutajoš 29 povezanih