Повезане вести

У Палати одликовања, а испред – гажење демонстранта и прегањања са полицијом

У Палати одликовања, а испред – гажење демонстранта и прегањања са полицијом

Н1 Инфо 15.02.2022
Док је додела Сретењских одликовања била у току, испред Палате Србија одржан је протест еколошких организација које су блокирале саобраћај на два новобеоградска булевара, тражећи да се Законом забрани ископавање литијума и… »
Вулин: Данашња екскурзија Манојловића Србију коштала око 330.000 евра

Вулин: Данашња екскурзија Манојловића Србију коштала око 330.000 евра

Нова 15.02.2022
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да је протест који је данас, на Дан државности, "када се Србија захваљује најбољима и најчеститијима, организован испред Палате 'Србија' како би се оправдао новац добијен… »
Вулин: Данашњи протест Саве Манојловића Србију коштао око 330.000 евра

Вулин: Данашњи протест Саве Манојловића Србију коштао око 330.000 евра

Данас 15.02.2022
Министар унутрашњих послова (МУП) Србије Александар Вулин изјавио је да је протест који је данас, на Дан државности, организован испред Палате Србија (против експолатације литијума у Србији), коштало буџет МУП-а око 330.000… »
Вулин о данашњем протесту: Екскурзија Саве Манојловића нас коштала 330.000 евра

Вулин о данашњем протесту: Екскурзија Саве Манојловића нас коштала 330.000 евра

Вечерње новости 15.02.2022
Фото: Принтскрин ТВ Пинк - То су људи који су се наводно окупили због неке екологије и једино о чему реч нису проговорили била је екологија. Нападали су председника Србије Александра Вучића, али важније од свега они су дошли да… »
Вулин: Поносан сам на уздржаност и стрпљење полиције испред Палате Србија

Вулин: Поносан сам на уздржаност и стрпљење полиције испред Палате Србија

Бета 15.02.2022
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да је поносан на уздржаност и стрпљење полицајаца који су код Палате Србија, у којој је у току додела одликовања поводом Дана државности Србије, а испред зграде је… »
Безобразлук који не познаје границе - Београђанин аутомобилом ударио младића на еколошком протесту

Безобразлук који не познаје границе - Београђанин аутомобилом ударио младића на еколошком протесту

Ноизз 15.02.2022
Еколошки активисти су и даље испред Палате Србија на протесту захтевајући да државни врх трајно забрани ископавање литијума, а један од њих је повређен када је аутомобил налетео на њега. Инцидент се десио на раскрсници Улице… »
Вулин о протесту: Поносан сам на уздржаност и стрпљење полицајаца

Вулин о протесту: Поносан сам на уздржаност и стрпљење полицајаца

Н1 Инфо 15.02.2022
Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин оценио је, коментаришући данашње протесте исред Палате Србија, да је "поносан на уздржаност и стрпљење полицајаца" који су обезбеђивали зграду палате, где председник србије… »

Вести дана »