Повезане вести
Горан Весић отворио Твитер налог Ово је његова прва објава: Овде сам да разговарамо, да одговорим на сва ваша питања (видео)…
Курир 15.02.2022
Заменик градоначелника Београда Горан Весић вечерас отворио је свој званични Твитер налог. "Добро вече. Ја сам Горан Весић. А ово је моје прво званично обраћање преко Твитера. Овде сам да разговарамо, да одговорим на ваша… »
Весић поржао Вучићеву кандидатуру Први пут се огласио на овај начин (видео)
Ало 15.02.2022
заменик градоначелника Београда Горан Весић дао је подршку за председничку кандидатуру Александра Вучића. Он је то учинио на један необичан начин. Први пут се огласио преко Твитера. Ало.рс 21:11 Ало.рс 20:51 Ало! 20:40 Ало/И.С… »
Прво званично обраћање горана весића преко твитера: Заједно са људима подржао сам изборну листу Александра Вучића (видео)…
Србија данас 15.02.2022
Заменик градоначелника Горан Весић посетио је Младеновац где је заједно са народом пружио подршку председнику Србије. Он се након потписивања подршке председнику Србије, обратио преко Твитера грађанима. Оно што је Весић рекао… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета од Вучића затражили изборе, подржали глумце Народног позоришта
Сербиан Невс Медиа пре 25 минутајош 26 повезаних
Зеленски: Избори би могли да се одрже ако се гарантује безбедност изборног процеса
Н1 Инфо пре 15 минутајош 40 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 5 сатијош 27 повезаних
Од јуче за легализацију пријављено више од 45.000 објеката
Вести онлине пре 55 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане