Povezane vesti

Dizel nikada skuplji

Dizel nikada skuplji

Vesti online 16.02.2022
U Austriji cena naftnih derivata već par nedelja neprestano raste i dostiže rekordne vrednosti. Tako je litar dizela sa prosečnom cenom od 1,477 evra dostigao nivo koji do sada nije viđen u Austriji. Time je prešao i rekordnu cenu iz 2012. i to za… »
Spremite se za dupli program na RTS-u - I Đoković i Partizan!

Spremite se za dupli program na RTS-u - I Đoković i Partizan!

Sportske.net 16.02.2022
Novak Đoković je već izneo svoj stav posle svega što mu se dogodilo prošlog meseca u Melburnu, juče je BBC objavio intervju sa najboljim teniserom sveta, ali to nije sve. U četvrtak će i RTS emitovati razgovor sa Novakom, i to u okviru emisije… »
Đoković se obraća Srbiji: Snimio emisiju na RTS-u i izazvao nezapamćenu scenu, ljudi iza kamera ga čekali u redu /video/

Đoković se obraća Srbiji: Snimio emisiju na RTS-u i izazvao nezapamćenu scenu, ljudi iza kamera ga čekali u redu /video/

Sportal blic 16.02.2022
Gotovo mesec dana posle drame i deportovanja iz Australije, Novak Đoković je dao intervju za "BBC" kojim je prekinuo najavljenu tišinu. Nije želeo da ometa tok Australijan opena, a onda je detaljno govorio o svemu preživljenom u Melburnu za britansku… »
Đokovićev intervju godine: Novak priznao svetu: Vratio bih vreme, nadam se da ću moći da igram još dugo!

Đokovićev intervju godine: Novak priznao svetu: Vratio bih vreme, nadam se da ću moći da igram još dugo!

Sportal blic 15.02.2022
Skoro mesec dana prošlo je od deportovanja iz Australije, a srpski teniser je rešio da sada otvoreno govori o svemu što mu se dešavalo u danima drame u Melburnu. Jutros je objavljen koji je za "BBC" dao najbolji teniser sveta, a sada (21.30 časova)… »
"Kajem se! Da mogu, vratio bih vreme" Novak Đoković za Bi-Bi-Si otvorio dušu, ceo svet je čekao ovaj intervju

"Kajem se! Da mogu, vratio bih vreme" Novak Đoković za Bi-Bi-Si otvorio dušu, ceo svet je čekao ovaj intervju

Večernje novosti 15.02.2022
foto: Tviter/@BBC U 21.30 po našem vremenu Bi-Bi-Si je emitovao razgovor sa najboljim teniserom sveta koji je pričao o svemu sa čim se susreo u Melburnu. Nole je pričao o odnosu koji su kolege imali prema njemu dok je bio u Australiji, dotakao se… »
"Povredilo me je držanje mojih kolega!" Đoković nije mogao da veruje kako su se ostali igrači ponašali dok je bio u…

"Povredilo me je držanje mojih kolega!" Đoković nije mogao da veruje kako su se ostali igrači ponašali dok je bio u…

Večernje novosti 15.02.2022
foto: BBC Kao što je poznato najboljem teniseru sveta je zabranjeno da učestvuje na prvom grend slemu u sezoni i sada je odlučio da ispriča šta je proživeo. Upitan kako mu je bilo u hotelu za imigrante, Đoković je za Bi-Bi-Si rekao sledeće: -… »

Vesti dana »