Povezane vesti
Stravične scene u zadruzi: Car krvnički nasrnuo na Dalilu, ona od bola pala i jaukala - "Ku*vo mala smrdljiva" (video)
Mondo 16.02.2022
Strašne scene u rijalitiju Zadruga. Strašne scene u rijalitiju Zadruga. Filip Car ponovo je podivljao i najjadnije napao Dalilu, vređao je i još jednom pokazao silu. Sve se dogodilo zbog njegove ljubomore i njenog ponašanja na žurki. Izveo ju je napolje… »
Car krvnički gađao Dalilu punom limenkom! Pogodio je posred glave, Dragojevićeva se od bola presavila! Strašno! (video)
Kurir 16.02.2022
Filip Car ponovo je krvnički napao Dalilu Dragojević zbog njenog ponašanja na žurki. - Hoćeš da ostane da sam ja kriv. Lepo sam krenuo da razgovaram sa tobom, neka ti bude zadnji put da si pričala tim tonom. Ukrotiću te kao malu kujicu. Nisam ljut na… »
Vesti dana »
RHMZ objavio najnoviju prognozu: Spremite se za ledenu kišu, poledica će okovati ove delove Srbije
Mondo pre 32 minutajoš 44 povezane
Raste broj žrtava protesta u Iranu: Više od 500 mrtvih, Tramp preti intervencijom
Nova pre 47 minutajoš 27 povezanih
Fond PIO: Od danas do 28. januara prijave penzionera za besplatan oporavak u banjama
Beta pre 2 minutajoš 22 povezane
Sve o Zlatnim globusima 2026: Spisak dobitnika, najbolje šale i govor koji je cenzurisan u prenosu
Blic pre 12 minutajoš 21 povezana
Lakićević: Manji broj poginulih u saobraćaju u 2025, novi zakon polovinom 2026.
RTV pre 57 minutajoš 12 povezanih