Povezane vesti
Vesić stigao i na Tviter: Optužili ga da je kupio nalog i pratioce
Danas 16.02.2022
Aktuelni zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je odnedavno i zamenika šefa izbornog štaba naprednjaka Aleksandra Vučića, postao je aktivan na društvenoj mreži Tviter ali tviteraši su Vesića ubrzo optužili da je tviter nalog zapravo „kupio“ i… »
Sićve 011 postao hit na Tviteru za manje od 24 sata: Prva objava zamenika gradonačelnika Beograda zatrpana porukama!
Kurir 16.02.2022
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić od juče ima zvaničan nalog na Tviteru - @sicve011, koji već ima 7.770 pratilaca. Kako je Vesić naveo, cilj mu je da dopre do što više ljudi. - Dobro veče, ja sam Goran Vesić, a ovo je moje prvo obraćanje preko… »
Prvi post podrška Vučiću: Goran Vesić otvorio Tviter nalog (video)
Večernje novosti 15.02.2022
Foto: Z. Jovanović - Dobro veče. Ja sam Goran Vesić. A ovo je moje prvo zvanično obraćanje preko Tvitera. Ovde sam da razgovaramo, da odgovorim na vaša pitanja i da zajedno učinimo sve da Beograd i Srbija postanu bolje mesto za život svih ljudi. - Ovde… »
Vesti dana »
(Video) Japanu preti megazemljotres! Povređene 33 osobe, vlasti izdale upozorenje za narednih nedelju dana
Dnevnik pre 37 minutajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za legalizaciju nelegalnih objekata u Srbiji
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 27 povezanih
CLS: Beogradske elektrane najveći dužnik na listih javnih komunalnih preduzeća
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih