Повезане вести
Весић стигао и на Твитер: Оптужили га да је купио налог и пратиоце
Данас 16.02.2022
Актуелни заменик градоначелника Београда Горан Весић, који је однедавно и заменика шефа изборног штаба напредњака Александра Вучића, постао је активан на друштвеној мрежи Твитер али твитераши су Весића убрзо оптужили да је… »
Сићве 011 постао хит на Твитеру за мање од 24 сата: Прва објава заменика градоначелника Београда затрпана порукама!
Курир 16.02.2022
Заменик градоначелника Београда Горан Весић од јуче има званичан налог на Твитеру - @сицве011, који већ има 7.770 пратилаца. Како је Весић навео, циљ му је да допре до што више људи. - Добро вече, ја сам Горан Весић, а ово је… »
Први пост подршка Вучићу: Горан Весић отворио Твитер налог (видео)
Вечерње новости 15.02.2022
Фото: З. Јовановић - Добро вече. Ја сам Горан Весић. А ово је моје прво званично обраћање преко Твитера. Овде сам да разговарамо, да одговорим на ваша питања и да заједно учинимо све да Београд и Србија постану боље место за… »
Вести дана »
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Форбес пре 1 сатјош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 23 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 5 минутајош 44 повезане
Међународна невладина организација Србију сврстала у категорију „под репресијом“
Данас пре 1 сатјош 18 повезаних