Povezane vesti
Ovo malo ko zna o meteorologu todoroviću: Decenijama nas obaveštava o vremenskim prilikama, a njegov život je za filmsku…
Kurir 16.02.2022
Čuveni srpski meteorolog Nedeljko Todorović (70) obeležava pola veka karijere. Todorović se tim povodom u emisiji "Da sam ja neko" osvrnuo na privatni život i anegdote koje su mu se desile. Navodi da je u srednjoj školi igrao u dva fudbalska kluba… »
Bio fudbaler i zamalo nastradao u lavini! Malo ko zna šta je Nedeljko Todorović radio pre nego što je postao meteorolog!
Mondo 16.02.2022
Meteorolog Nedeljko Todorović proslavlja pola veka rada. Meteorolog Nedeljko Todorović proslavlja pola veka rada. Čuveni srpski meteorolog Nedeljko Todorović proslavlja 50 godina bavljenja ovom naukom. On se tim povodom, u emisiji Da sam ja neko… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji
Serbian News Media pre 41 minutajoš 46 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 18 minutajoš 30 povezanih

Više od 300 poginulih u izraelskim napadima na Gazu; Unicef: Milion dece u Gazi bez čiste vode
RTS pre 18 minutajoš 20 povezanih

Jezivi slučaj porodičnog nasilja u Čačku Sin ubio roditelje, lišen spobode tri sata kasnije
Dnevnik pre 59 minutajoš 16 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih