Повезане вести
Дел Пјеро гони влаховића због ауторских права: Србин ће морати да плати одштету – Италијан је од нашег голгетера тражио само…
Хот спорт 16.02.2022
Радују га игре српског нападача… Сјајно је Душан Влаховић започео мисију у свом новом клубу – Јувентусу, пошто је већ у првој утакмици постигао погодак и показао свима због чега је доведен. Многи причају о српском асу, а сада је… »
Шала Дел Пјера у програму насмејала све: Влаховић ће морати да ми плати одштету
Нова 16.02.2022
Душан Влаховић је сјајно почео каријеру у дресу Јувентуса, па је већ постигао два поготка. Оба је прославио на начин на који је то некада радио легендарни Алесандро дел Пјеро, па се није дуго чекало да се легендарни капитен… »
Влаховићу, платићеш ми одштету за тај потез: Легенда Јувентуса "прети" Србину - Тако нешто само ја смем да радим!
Мондо 16.02.2022
Алесандро Дел Пјеро је увек добро расположен кад прича о српском нападачу. Алесандро Дел Пјеро је увек добро расположен кад прича о српском нападачу. Не престаје у Италији да се прича о Душану Влаховићу, након његовог одличног… »
Душане, мораћеш да платиш: Легенда Јувентуса тражи "одштету" од Влаховића
Вечерње новости 16.02.2022
Тањуг/АП Србин решета мреже противничких голмана и прети да постане највољенији син "старе даме". Руку на срце, тешко ће му то поћи за ногом, ако се само сетимо имена која су носила црно-бели дрес клуба из Торина. Један од њих… »
Дел Пјеро тражи "одштету" од Влаховића!
Спортске.нет 16.02.2022
Душан Влаховић је већ идол навијача Јувентуса, а када се огласи, без дилеме највољенији у новијој историји Алекс Дел Пјеро, онда све још добија на значају. Италијан који је данас коментатор "Скаја" је похвалио Србина уз речи да… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Ево ко су шкаљарци рањени у Никшићу, хапшени због страховите туче: летеле чаше, флаше, па севнуо и нож
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане