Повезане вести
Преклињала сам филипа да ме не води код Брене и Бобе! Пријовићка први пут открла другу страну односа са Живојиновићима!
Курир 16.02.2022
Лепа Брена и Александра Пријовић од самог почетка су имале сјајан однос, а временом су постале нераздвојне и често се посећују, али и путују заједно. Наиме, Александра је признала да се на почетку везе са сином Бобе Живојиновића… »
Преклињала сам Филипа да ме не води тамо: Александра Пријовић признала све о односу са Бреном - "Било ме је срамота"
Мондо 16.02.2022
Певачица је коначно открила све о односу са помајком свог супруга Филипа, Лепом Бреном. Певачица је коначно открила све о односу са помајком свог супруга Филипа, Лепом Бреном. Однос Александре Пријовић и Лепе Брене често је на… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 9 сатијош 9 повезаних
Милојевић оптимиста пред дуел са Штурмом, причао и о Арнаутовићу: У великом смо замору, што се тиме Марка, видећемо
Еуроневс пре 42 минутајош 51 повезана