Povezane vesti
Preklinjala sam filipa da me ne vodi kod Brene i Bobe! Prijovićka prvi put otkrla drugu stranu odnosa sa Živojinovićima!
Kurir 16.02.2022
Lepa Brena i Aleksandra Prijović od samog početka su imale sjajan odnos, a vremenom su postale nerazdvojne i često se posećuju, ali i putuju zajedno. Naime, Aleksandra je priznala da se na početku veze sa sinom Bobe Živojinovića, Filipom, ustručavala od… »
Preklinjala sam Filipa da me ne vodi tamo: Aleksandra Prijović priznala sve o odnosu sa Brenom - "Bilo me je sramota"
Mondo 16.02.2022
Pevačica je konačno otkrila sve o odnosu sa pomajkom svog supruga Filipa, Lepom Brenom. Pevačica je konačno otkrila sve o odnosu sa pomajkom svog supruga Filipa, Lepom Brenom. Odnos Aleksandre Prijović i Lepe Brene često je na meti medija, pa se više… »
Vesti dana »
Evo kako sad izgleda kostur Svetskog prvenstva: Dva šoka "otvorila" put Francuskoj i Maroku
Mondo pre 6 minutajoš 34 povezane
Hit izjava selektora Paragvaja: Ne znam ni gde igramo osminu finala
Kurir pre 2 satajoš 39 povezanih
Subjektivan osećaj već 32 stepena, a 7 je sati! RHMZ objavio detaljan spisak, ovi gradovi su apsolutni rekorderi po vrućini od jutros: U njima bukvalno ne može da se diše, a pakao tek stiže
Blic pre 41 minutajoš 15 povezanih
Cicipas pred duel sa Đokovićem: "Sav pritisak i stres natovarili su se na moja leđa"
Telegraf pre 26 minutajoš 20 povezanih
Kriza na Bliskom istoku: Teheran postavio uslove za nastavak pregovora sa SAD, traži primenu Memoranduma
Euronews pre 11 minutajoš 6 povezanih