Povezane vesti

Marijana Mićić prvi put u javnosti posle porođaja! Pre 2 meseca dobila ćerku, a evo kako izgleda sada! (foto)

Marijana Mićić prvi put u javnosti posle porođaja! Pre 2 meseca dobila ćerku, a evo kako izgleda sada! (foto)

Kurir 16.02.2022
Glumica i voditeljka Marijana Mićić (38) pojavila se večeras na premijeri filma "Leto kad sam naučila da letim", a njen dolazak nije prošao nezapaženo, naprotiv! Samo dva meseca nakon što je na svet donela ćerku Anu, Marijana se pojavila u crnoj… »
Novi film Raše Andrića stigao pred publiku! Premijera bez lauševića, branka katić pokušala da izbegne crveni tepih, ali…

Novi film Raše Andrića stigao pred publiku! Premijera bez lauševića, branka katić pokušala da izbegne crveni tepih, ali…

Kurir 16.02.2022
Porodična saga "Leto kada sam naučila da letim" reditelja Radivoja Raše Andrića premijerno je večeras prikazana u Beogradu. Film koji okuplja mlade i iskusne glumce iz Beograda i Splita ekranizacija je istoimenog bestselera Jasminke Petrović. Ekipa… »
Jasminka Petrović: Dok pišem, obraćam se jednom detetu

Jasminka Petrović: Dok pišem, obraćam se jednom detetu

Nova 16.02.2022
Svečana premijera novog ostvarenja Radivoja Andrića "Leto kada sam naučila da letim" biće održana večeras u Kombank dvorani. Tim povodom gošća emisije Probudi se je autorka istoimenog bestselera Jasminka Petrović. Bonus video – Vladimir… »

Vesti dana »