Povezane vesti
Pije i puši i zdravlje ruši: Branka Katić ovo ne bi mogla da radi u Londonu, u ovakvom izdanju je nikad nismo videli! Hit…
Kurir 17.02.2022
Branka Katić se ne pojavljuje često u domaćoj javnosti, pa svaki put kad se nađe na nekom događaju, sve oči prisutnih budu uprte u nju. Tako je bilo i preksinoć, kada se posle duže pauze pojavila na premijeri filma "Leto kad sam naučila da letim"… »
Njima je stalo da unuče ima baku: Anabela konačno progovorila o odnosu sa Markom Miljkovićem i ćerkom Lunom
Mondo 17.02.2022
Pevačica Anabela Atijas rešila je misteriju o odnosu sa ćerkom i zetom. Pevačica Anabela Atijas rešila je misteriju o odnosu sa ćerkom i zetom. Pevačica Anabela Atijas prisustvovala je sinoć premijeri filma "Leto kad sam naučila da letim" i tom… »
Anabela konačno progovorila o Marku Miljkoviću! Pevačica bila zabrinuta za lunu, evo u kakvim je odnosima sa ćerkom i…
Kurir 17.02.2022
Pevačica Anabela Atijas viđena je sinoć na jednom gradskom dešavanju u opuštenom izdanju gde je novinarima odgovarala na pitanja. Ona je posle dugo vremena govorila o Luni Đogani i Marku Miljkoviću. Naime, Anabela je istakla da je Luna Đogani… »
Pokazala sve bore i nesređenu kosu: Anabelino šok izdanje na premijeri filma! U trenerci i bez trunke šminke (foto)
Mondo 17.02.2022
Pevačica anabela Atijas na prestonički događaj došla je u nesvakidašnjem izdanju. Pevačica anabela Atijas na prestonički događaj došla je u nesvakidašnjem izdanju. Pevačica Anabela Atijas poslednje vreme se slabo pojavljuje u medijima, čini se… »
Anabela bez šminke na premijeri filma Pokazala prirodno izdanje pozirala fotografima u jakni i trenerci
Kurir 17.02.2022
Pevačica Anabela Atijas (47) pojavila se bez šminke na sinoćnjoj premijeri filma "Leto kad sam naučila da letim" u srpskoj prestonici, a po dolasku je pozirala fotografima koji su se sjatili oko nje. Nekadašnja pevačica grupe "Fanki Dži" došla je… »
Sve oči uprte u marijanu Mićić: Pojavila se javno dva meseca posle porođaja i izgleda bolje nego ikad (foto)
Mondo 17.02.2022
Glumica Marijana Mićić privukla je veliku pažnju na crvenom tepihu. Glumica Marijana Mićić privukla je veliku pažnju na crvenom tepihu. Glumica i voditeljka Marijana Mićić (38) porodila se pre samo dva meseca, a već se pojavila u javnosti i… »
Marijana Mićić prvi put u javnosti posle porođaja: Pre dva meseca rodila je ćerku, a evo kako glumica sad izgleda
Blic 16.02.2022
Glumica i voditeljka Marijana Mićić (38) pojavila se večeras na premijeri filma "Leto kad sam naučila da letim", a njen dolazak nije prošao nezapaženo, naprotiv! Samo dva meseca nakon što je na svet donela ćerku Anu, Marijana se pojavila u crnoj… »
Vesti dana »

AFP: Sirene za uzbunu i zvuk eksplozija u Kijevu posle poziva Putin-Tramp
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana