Повезане вести

ЗОИ: Невена Игњатовић без пласмана у алпској комбинацији

ЗОИ: Невена Игњатовић без пласмана у алпској комбинацији

Дневник 17.02.2022
ПЕКИНГ: Српска скијашица Невена Игњатовић остала је без пласмана у алпској комбинацији на Зимским олимпијским играма у Пекингу. Игњатовић је остала је без пласмана, пошто је дисквалификована у трци слалома. Злато је освојила… »
ЗОИ: Игњатовић без пласмана у алпској комбинацији

ЗОИ: Игњатовић без пласмана у алпској комбинацији

РТК 17.02.2022
Српска скијашица Невена Игњатовић остала је без пласмана у алпској комбинацији на Зимским олимпијским играма у Пекингу. Игњатовић остала је без пласмана, пошто је дисквалификована у трци слалома. Злато је освојила Швајцаркиња… »
Невена Игњатовић очајна: Ужасно се осећам, под адреналином све кренуло наопако

Невена Игњатовић очајна: Ужасно се осећам, под адреналином све кренуло наопако

Нова 17.02.2022
Српска скијашица Невена Игњатовић изјавила је да није задовољна својим наступом у алпској комбинацији на Зимским олимпијским играма у Пекингу. Игњатовићева је остала без пласмана алпској комбинацији, пошто је дисквалификована… »
Игњатовић: Дала сам све од себе, више од овога нисам могла

Игњатовић: Дала сам све од себе, више од овога нисам могла

Радио сто плус 17.02.2022
„Ужасно се осећам. Тешко ми је пало ово што се догодило. Дала сам све од себе. Са свим што је било и што се дешавало, данас ми је било веома тешко и физички сам се веома уморила. Ја више од овога нисам могла. И најбољима су се… »
Игњатовић дисквалификована, Гизин одбранила злато у алпској комбинацији

Игњатовић дисквалификована, Гизин одбранила злато у алпској комбинацији

Радио сто плус 17.02.2022
Српска скијашица Невена Игњатовић није успела данас да оствари пласман у алпској комбинацији на Зимским олимпијским играма у Пекингу, пошто је дисквалификована. Она је након спуста била на 22. месту, да би у слаломској трци… »
Невена Игњатовић дисквалификована, неславан крај Србије на Олимпијским играма

Невена Игњатовић дисквалификована, неславан крај Србије на Олимпијским играма

Нова 17.02.2022
Српска скијашица Невена Игњатовић није успела да оствари пласман у алпској комбинацији на Зимским олимпијским играма у Пекингу, пошто је дисквалификована. Она је након спуста била на 22. месту, да би у слаломској трци направила… »
Гисин (поново) најбоља у комбинацији, Невена без пласмана

Гисин (поново) најбоља у комбинацији, Невена без пласмана

Н1 Инфо 17.02.2022
Швајцаркиња Мишел Гисин одбранила је титулу олимпијске шампионке у алпској комбинацији. Српска скијашица Невена Игњатовић остала је без пласмана. Американка Микаела Шифрин поново није завршила трку. Гисин је, као и пре четири… »

Вести дана »