Повезане вести
Ленка је била груба, исто као и раде Шербеџија: Мира Фурлан у књизи није штедела ни редитељку! Глумац тврди да му је…
Курир 17.02.2022
Аутобиографија Мире Фурлан "Воли ме више од свега на свијету" изазвала је велику пажњу јавности широм региона самим тим што је реч о југословенској диви коју су генерације волеле, али и због разних ситуација и личности које се у… »
Издавач Мире Фурлан после Шербеџијине објаве: Нисмо интервенисали у тексту
Нова 17.02.2022
Након што је Раде Шербеџија јуче на Фејсбуку негодовао због начина на који је уређена и објављена постхумна књига Мире Фурлан "Воли ме више од свега на свијету", огласио се загребачки издавач који каже да што се његове… »
Са мртвима се не полемише - Шербеџија одговорио на оптужбе из мемоара Мире Фурлан и објавио писма која му је слала
Ноизз 17.02.2022
Мемоари Мире Фурлан "Воли ме више од свега на свијету" одјекнули су у целом региону и постали књига о којој сви причају, а део у ком она описује како ју је разочарао брачни пар Шербеџија изазвала је буру негативних коментара… »
Шербеџија објавио последње писмо које је добио од Мире Фурлан
Данас 16.02.2022
Један од највећих глумаца на овим просторима, Раде Шербеџија, огласио се на свом Фејсбук профилу и први пут написао какав је био његов однос са колегиницом Миром Фурлан. Након што је за Нова.рс јуче рекао да не жели да… »
Вести дана »
Нове цене горива у Србији: евродизел појефтинио, бензин остао исти
Наслови.аи пре 12 минутајош 33 повезане
Одбор за културу и информисање није усвојио листу кандидата за деветог члана Савета РЕМ-а
НИН пре 38 минутајош 18 повезаних
Облачно и кишовито време у Србији уз олујни југоисточни ветар и наранџасти метео-аларм на југу Баната
Наслови.аи пре 12 минутајош 23 повезане
Расписана набавка за санацију железничких станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици
Форбес пре 1 сатјош 12 повезаних
Гашић:Војни рок од 75 дана најоптималније решење, посао за стално за 10.000 уговораца
Став.лифе пре 1 сатјош 14 повезаних