Povezane vesti
Lenka je bila gruba, isto kao i rade Šerbedžija: Mira Furlan u knjizi nije štedela ni rediteljku! Glumac tvrdi da mu je…
Kurir 17.02.2022
Autobiografija Mire Furlan "Voli me više od svega na svijetu" izazvala je veliku pažnju javnosti širom regiona samim tim što je reč o jugoslovenskoj divi koju su generacije volele, ali i zbog raznih situacija i ličnosti koje se u njoj pominju… »
Izdavač Mire Furlan posle Šerbedžijine objave: Nismo intervenisali u tekstu
Nova 17.02.2022
Nakon što je Rade Šerbedžija juče na Fejsbuku negodovao zbog načina na koji je uređena i objavljena posthumna knjiga Mire Furlan "Voli me više od svega na svijetu", oglasio se zagrebački izdavač koji kaže da što se njegove izdavačke kuće… »
Sa mrtvima se ne polemiše - Šerbedžija odgovorio na optužbe iz memoara Mire Furlan i objavio pisma koja mu je slala
Noizz 17.02.2022
Memoari Mire Furlan "Voli me više od svega na svijetu" odjeknuli su u celom regionu i postali knjiga o kojoj svi pričaju, a deo u kom ona opisuje kako ju je razočarao bračni par Šerbedžija izazvala je buru negativnih komentara. Rade Šerbedžija je… »
Šerbedžija objavio poslednje pismo koje je dobio od Mire Furlan
Danas 16.02.2022
Jedan od najvećih glumaca na ovim prostorima, Rade Šerbedžija, oglasio se na svom Fejsbuk profilu i prvi put napisao kakav je bio njegov odnos sa koleginicom Mirom Furlan. Nakon što je za Nova.rs juče rekao da ne želi da komentariše memoare Mire… »
Vesti dana »
(FOTO, VIDEO) Završen protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 25 minutajoš 17 povezanih
Dogovor aktivista i opozicije: Stari savski most braniće svakodnevno i po jedan narodni poslanik
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Jandrić: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
Telegraf pre 4 satijoš 22 povezane