Повезане вести
Овације на премијери филма „Лето када сам научила да летим“ Радивоја Раше Андрића
Данас 17.02.2022
У Комбанк дворани синоћ је премијерно приказано ново остварење редитеља Радивоја Раше Андрића, филм „Лето када сам научила да летим“, према истоименом роману Јасминке Петровић, у режији Радивоја Раше Андрића, одржана је у… »
Овације, сузе и смех на премијери филма „Лето када сам научила да летим“
Н1 Инфо 17.02.2022
Свечана премијера дуго очекиваног домаћег филма “Лето када сам научила да летим” према истоименом роману Јасминке Петровић, у режији Радивоја Раше Андрића, одржана је у Комбанк дворани, у присуству глумачке и ауторске екипе, као… »
Сузе и аплаузи на премијери филма Раше Андрића „Лето када сам научила да летим“
Нова 17.02.2022
Свечана премијера домаћег играног филма "Лето када сам научила да летим" према роману Јасминке Петровић, у режији Радивоја Раше Андрића одржана је синоћ у Комбанк Дворани, уз присуство готово комплетне глумачке и ауторске екипе… »
Звезда филма Лето кад сам научила да летим Клара Хрвановић: Моја највећа супарница за улогу постала ми је најбоља другарица
Курир 17.02.2022
У домаће биоскопе стигао је коначно нови филм "Лето кад сам научила да летим" у режији Радивоја Раше Андрића. На велико платно коначно је дошла један топла, ведра и духовита прича, пуна емоција, о тинејџерки Софији, која током… »
"Лето када сам научила да летим": Филм премијерно приказан истовремено у три сале Комбанк дворане, све три пројекције…
Блиц 17.02.2022
Свечана премијера домаћег играног филма "Лето када сам научила да летим" према роману Јасминке Петровић, у режији Радивоја Раше Андрића, вечерас је одржана у Комбанк Дворани, уз присуство готово комплетне глумачке и ауторске… »
Вести дана »
Штимац: Не одустајем од борбе, обавестићу међународне институције о Вучићевој репресији
Бета пре 2 сатајош 22 повезане
Вредност државних пројеката за само неколико месеци порасла за скоро 850 милиона евра, поједини поскупели и до 90 одсто
Данас пре 14 минутајош 18 повезаних