Povezane vesti

Lopovi usred dana pokušali da opljačkaju devojku: Pratili žrtvu sa rancem na leđima, pa više puta pokušali da se…

Lopovi usred dana pokušali da opljačkaju devojku: Pratili žrtvu sa rancem na leđima, pa više puta pokušali da se…

Blic 17.02.2022
Još jedan šokantan video sa beogradskih ulica osvanuo je na društvenim mrežama. Ovoga puta reč je o lopovima čija je žrtva na ulici bila devojka sa rancem na leđima. Na snimku koji je objavljen na Instagram profilu moj_beo_grad, vide se muškarac… »
Snimak džeparenja razbesneo mreže: Pogledajte kako je pokradena devojka u centru Beograda (video)

Snimak džeparenja razbesneo mreže: Pogledajte kako je pokradena devojka u centru Beograda (video)

Večernje novosti 17.02.2022
Foto: Printskrin moj_beo_grad Na snimku, koji je objavljen na stranici "Moj Beograd" vidi se kako se mladić i devojka šunjaju iza devojke koja nosi ranac na leđima, a onda je džepare. Komentari užasnutih ljudi nizali su se ispod objave, a ljudi su… »
Loše jutro za beogradske vozače: U Mirijevu auto prevrnut na krov, a drugi ga na Pupinovom mostu popeo na bankinu (video)

Loše jutro za beogradske vozače: U Mirijevu auto prevrnut na krov, a drugi ga na Pupinovom mostu popeo na bankinu (video)

Kurir 17.02.2022
BEOGRAD - U Ulici Samjuela Beketa u Mirijevu, u blizini Crkve Svetog Pantelejmona, dogodio se udes u kojem se automobil prevrnuo na krov. View this post on Instagram A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) Da li ima povređenih zasad nije poznato, a… »
Saobraćajka u Mirijevu! Automobil se prevrnuo na krov, na mesto nesreće stigla i policija (video)

Saobraćajka u Mirijevu! Automobil se prevrnuo na krov, na mesto nesreće stigla i policija (video)

Mondo 17.02.2022
Uzrok nesreće još uvek se ne zna, dok se na snimku jasno vidi da je auto delimično uništen. Uzrok nesreće još uvek se ne zna, dok se na snimku jasno vidi da je auto delimično uništen. U blizini Crkve svetog Pantelejmona, u ulici Samjuela Beketa u… »

Vesti dana »