Povezane vesti
Đorđević: Bojkot izbora najbolje rešenje, nećemo ometati opoziciju koja učestvuje
Danas 17.02.2022
Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević poručio je danas da je izlazak na izbore greška, jer je bojkot najbolje rešenje, ali taj pokret „neće stajati na putu opozicionim strankama koje žele da se bore protiv režima na izborima“… »
Djordjević: Bojkot izbora najbolje rešenje, nećemo ometati opoziciju koja učestvuje
Radio sto plus 17.02.2022
„Mi se nećemo pojaviti ni na jednoj izbornoj listi, iako smo dobijali ponude. Verujemo da je u današnjoj politici važno poštovati svoju reč, a mi smo dali reč da na ovakve izbore nećemo izaći. Ishod glasanja se već unapred zna. Mi se ovde… »
Vesti dana »

VIDEO: Neposredno pre upotrebe zvučnog topa policajci užurbano odlaze sa lokacije
Radio 021 pre 1 satjoš 53 povezane

Vasiljević: Veći deo protesta protekao mirno, pripadnici MUP-a nisu upotrebljavali nikakva sredstva prinude
RTS pre 2 satajoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 32 minutajoš 186 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 50 minutajoš 22 povezane