Povezane vesti
Đorđević: Bojkot izbora najbolje rešenje, nećemo ometati opoziciju koja učestvuje
Danas 17.02.2022
Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević poručio je danas da je izlazak na izbore greška, jer je bojkot najbolje rešenje, ali taj pokret „neće stajati na putu opozicionim strankama koje žele da se bore protiv režima na izborima“… »
Djordjević: Bojkot izbora najbolje rešenje, nećemo ometati opoziciju koja učestvuje
Radio sto plus 17.02.2022
„Mi se nećemo pojaviti ni na jednoj izbornoj listi, iako smo dobijali ponude. Verujemo da je u današnjoj politici važno poštovati svoju reč, a mi smo dali reč da na ovakve izbore nećemo izaći. Ishod glasanja se već unapred zna. Mi se ovde… »
Vesti dana »

Sumnje na upotrebu zvučnog topa tokom 15-minutne tišine: MUP demantuje, NVO pozivaju građane da se jave za pravnu podršku
Insajder pre 5 satijoš 10 povezanih

Do kritičnog stanja može doći i posle 24 sata: Ovo su najnovije informacije o mladiću povređenom na Trgu Nikole Pašića
Blic pre 9 satijoš 2 povezane

Drama u Australiji: Noris sprečio katastrofu Meklarena, Maks izgubio moć, a Ferari...
B92 pre 1 satjoš 7 povezanih

Rubio razgovarao sa Lavrovom o daljim koracima nakon sastanaka u Saudijskoj Arabiji
Blic pre 1 satjoš 4 povezane