Povezane vesti
Đorđević: Bojkot izbora najbolje rešenje, nećemo ometati opoziciju koja učestvuje
Danas 17.02.2022
Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević poručio je danas da je izlazak na izbore greška, jer je bojkot najbolje rešenje, ali taj pokret „neće stajati na putu opozicionim strankama koje žele da se bore protiv režima na izborima“… »
Djordjević: Bojkot izbora najbolje rešenje, nećemo ometati opoziciju koja učestvuje
Radio sto plus 17.02.2022
„Mi se nećemo pojaviti ni na jednoj izbornoj listi, iako smo dobijali ponude. Verujemo da je u današnjoj politici važno poštovati svoju reč, a mi smo dali reč da na ovakve izbore nećemo izaći. Ishod glasanja se već unapred zna. Mi se ovde… »
Vesti dana »

Toliko o zvučnom topu: Reporter N1 bio na licu mesta i nije ništa čuo - "Pre će biti da je došlo do tuče"
Kurir pre 22 minutajoš 56 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napustili Pionirski park
N1 Info pre 16 minutajoš 27 povezanih

(Video): Ovo je poslednji snimak članova benda "DNK" koji su stradali u požaru: Par sati pre nastupa ništa nije slutilo na tragediju
Blic pre 52 minutajoš 212 povezane

Zlatibor Lončar: Netačno da je neko umro od posledica srčanog udara izazvanog „zvučnim topom“
Danas pre 46 minutajoš 30 povezanih