Повезане вести
Гујон: Срби из дијаспоре нису ратни хушкачи ни сарадници нациста
Правда 17.02.2022
Директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Арно Гујон поручио је данас да Срби из дијаспоре нису ни ратни хушкачи ни сарадници нациста. Он је реагујући на тексту који је јуче објављен на сајту медијских… »
Арно гујон: Изнет низ неистина и увреда, Срби из дијаспоре нису ратни хушкачи ни сарадници нациста
Вечерње новости 17.02.2022
Фото архива Он је реагујући на тексту који је јуче објављен на сајту медијских организација Војс и Балкан инсајт, под насловом „Десни екстремизам с „пријатељским лицем": Случај мреже око „Солидарности за Косово", а који су… »
Гујон: Не вређа ме мржња према мени, већ према Србији и дијаспори
Дневник 17.02.2022
БЕОГРАД: Директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону при Министарству спољних послова и француски хуманитарац Арно Гујон реагујући на примедбе о њему дефинисане у једном од наслова на порталима као "Десни… »
Синхронизовани напад на гујона! Хуманитарац одговорио: Неће ме поколебати, наставићу да помажем Србима у енкалвама на КиМ!
Курир 17.02.2022
Арно Гујон, хуманитарац и одендавно директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону, који годинама преко своје органзације Солидарност за Косово помаже Србима и другом неалбанском становништу на КиМ, а посебно у… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 1 сатјош 7 повезаних
уживо РАТ У УКРАЈИНИ Нови руски напад на Суми: Више од 10 дронова погодило град у само пола сата
Еуроневс пре 24 минутајош 12 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 4 минутајош 10 повезаних
Српска православна црква и верници данас обележавају Преподобног Алимпија Столпника: Подвиг који је надилазио границе људског Преподобни Алимпије Столпник
Волим Зрењанин пре 14 минутајош 7 повезаних
Тела две особе пронађене у стану, у питању двоструко убиство? Хорор у Никшићу
Ало пре 34 минутајош 8 повезаних