Povezane vesti
Veselinović očekuje promenu vlasti, a Fila zajedničku pobedu sa SNS-om
Danas 17.02.2022
“Ukoliko Aleksandar Šapić dobije više glasova na beogradskim izborima Socijalistička partija Srbije biće manjinski partner u koaliciji sa SNS, a ukoliko ja dobijem više glasova, razgovaraćemo “, rekao je Toma Fila, kandidat socijalista za gradonačelnika… »
Toma Fila i Dobrica Veselinović o čistijem Beogradu
RTS 17.02.2022
Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred koalicije SPS-JS Toma Fila i kandidat ispred koalicije "Moramo" Dobrica Veselinović izneli su šta sve treba uraditi u prestonici. Veselinović ističe zagađenje vazduha i saobraćaj kao prioritete, dok Fila kaže da… »
Vesti dana »
Sijarto u Moskvi: Rusija i Mađarska treba da se suprotstave pritiscima spolja; Zelenski: Mali napredak ka miru
RTS pre 48 minutajoš 27 povezanih
Anđa u suzama postaje svoja na svome: Mislila sam neću doživeti ovo! Muž mi je umro, deca u inostranstvu, napokon ću da legalizujem kuću
Kurir pre 13 minutajoš 22 povezane
Tela muškarca i žene pronađena u stanu u strogom centru grada. Policija rasvetljava okolnosti pod kojima je smrt nastala. Uviđaj je u toku.
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih
Vreme se koleba između zime i proleća: Ledeno jutro, magla bez kraja, a temperature skaču do 15 stepeni
Dnevnik pre 2 satajoš 15 povezanih
Uzbuna u Japanu, izdato zvanično upozorenje na megazemljotres! Hitno se oglasila japanska meteorološka agencija!
Kurir pre 23 minutajoš 13 povezanih